Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo prosty przepis na obiad
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10834
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6225
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5380
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 13143
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4879
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10834
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6225
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5380
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 13143
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4879
Składniki
Fileta solimy posypujemy pieprzem i papryką. Kładziemy na rozgrzaną patelnię. Patelnię jest dobrze posmarować delikatnie olejem do smażenia. Kroimy cukinię w plastry posypujemy papryką i układamy na patelnię. Paprykę kroimy wzdłuż na dość grube paski układamy na patelni. Fileta po obsmażeniu odwracamy na drugą stronę. Tak samo postępujemy z cukinią i papryką.
Frytki pieczemy w piekarniku lub smażymy w oleju. Usmażone frytki kładziemy na papierowy ręcznik by wchłoną nadmiar pozostałego tłuszczu. Wszystko układamy na talerz i gotowe. Smacznego