Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Filet z trewala z salsą z truskawek i rukolą"
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 21
Bardzo smaczna sałatka z tuńczyka z rzodkiewką. Prosta, smaczna i szybka w wy...
Odsłon: 3473
Delikatna wiosenna klasyka
Odsłon: 108
Tosty grillowane jak szaszłyki z masłem ziołowym i serem
Odsłon: 837
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 21
Bardzo smaczna sałatka z tuńczyka z rzodkiewką. Prosta, smaczna i szybka w wy...
Odsłon: 3473
Delikatna wiosenna klasyka
Odsłon: 108
Tosty grillowane jak szaszłyki z masłem ziołowym i serem
Odsłon: 837
Składniki
Pokrój umyte i oczyszczone z szypułek truskawki w drobną kostkę. Wrzuć je do miski razem z posiekaną miętą, papryczką chilli, octem i cukrem. Wymieszaj dokładnie. Odstaw do lodówki przynajmniej na godzinę.
Rozgrzej na patelni na średnim gazie oliwę. Smaż na niej rybę, po 4-5 minut z każdej strony lub do momentu, aż będzie lekko brązowa.
3. Podawaj rybę na rukoli z dodatkiem salsy truskawkowo-miętowej.Źródło: Olivia