Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam wszystkim dbającym o linię.
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1739
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1532
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1494
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1801
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1739
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1532
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1494
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1801
Składniki
Seler i marchew obrać i utrzeć na tarce o grubych oczkach. Pora pokroić w półplasterki. Piersi z kurczaka pokroić w paski, posolić, posypać pieprzem (dość obficie), podsmażyć na oliwie z oliwek. Do mięsa dodać pokrojone warzywa, pół szklanki wody, sos sojowy. Całość dusić pod przykryciem do czasu, aż mięso będzie miękkie. Pod koniec duszenia dodać soję, ocet balsamiczny. Gotowe danie doprawić jeszcze do smaku solą i pieprzem. SMACZNEGO.