Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Proste i wdzięczne danie z piekarnika. Możemy przygotować wszystko dzień wcześniej a kolejnego dnia po pracy tylko wstawić danie do piekarnika:).
        
        
        
            
            wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 231741
            Ciasto z kremem serowym i jagodami. Wspaniałe ciasto z pysznym kremem serowy...
Odsłon: 4952
            To najlepsze rogaliki, które możesz zrobić w domu. Ciasto jest puszyste i zac...
Odsłon: 36323
            
            wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 231741
            Ciasto z kremem serowym i jagodami. Wspaniałe ciasto z pysznym kremem serowy...
Odsłon: 4952
            To najlepsze rogaliki, które możesz zrobić w domu. Ciasto jest puszyste i zac...
Odsłon: 36323
        
        
                Składniki
Przygotowujemy farsz: szynkę, cebulę i pieczarki kroimy w kostkę. Czosnek drobno siekamy. Na rozgrzanym oleju podsmażamy cebulę, czosnek i pieczarki do odparowania wody. Przyprawiamy solą i pieprzem, studzimy. Mieszamy z szynką i serem.
Filety nacinamy w poprzek tworząc "kieszeń". Posypujemy na zewnątrz i wewnątrz solą, pieprzem i papryką. Do kieszonek wkładamy farsz.
Filety przekładamy do naczynia żaroodpornego. Pieczemy w temperaturze 180 stopni przez 30 minut.