Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Proste i wdzięczne danie z piekarnika. Możemy przygotować wszystko dzień wcześniej a kolejnego dnia po pracy tylko wstawić danie do piekarnika:).
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1232
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 461
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1316
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1232
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 461
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1316
Składniki
Przygotowujemy farsz: szynkę, cebulę i pieczarki kroimy w kostkę. Czosnek drobno siekamy. Na rozgrzanym oleju podsmażamy cebulę, czosnek i pieczarki do odparowania wody. Przyprawiamy solą i pieprzem, studzimy. Mieszamy z szynką i serem.
Filety nacinamy w poprzek tworząc "kieszeń". Posypujemy na zewnątrz i wewnątrz solą, pieprzem i papryką. Do kieszonek wkładamy farsz.
Filety przekładamy do naczynia żaroodpornego. Pieczemy w temperaturze 180 stopni przez 30 minut.