Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Filety bez skóry z karmazyna są smaczną alternatywą dla dorsza, mają nie wiele ości, mięso jest soczyste, delikatne...........SMACZNEGO!!!
Sałatka z tuńczyka z rzodkiewką to doskonałe z pieczonymi ziemniakiem to dosk...
Odsłon: 240
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 1316
Prosta do przygotowania sałatka, idealna na różne okazje. Jest smaczna i kolo...
Odsłon: 4129
Idealne ciasto na rodzinne imprezy i święta, oczywiście dla dorosłych. Cisto...
Odsłon: 1080
Sałatka z tuńczyka z rzodkiewką to doskonałe z pieczonymi ziemniakiem to dosk...
Odsłon: 240
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 1316
Prosta do przygotowania sałatka, idealna na różne okazje. Jest smaczna i kolo...
Odsłon: 4129
Idealne ciasto na rodzinne imprezy i święta, oczywiście dla dorosłych. Cisto...
Odsłon: 1080
Składniki
Świeże filety bez skóry z karmazyna przekroić na połowę, opłukać pod zimną wodą, osuszyć ręcznikiem papierowym. Filety na talerzu skropić sokiem z cytryny, posypać mielonym pieprzem. Na patelni rozgrzać olej rzepakowy, filety posolić, obtoczyć każdy w mące.
Smażyć na średnim ogniu na rumiano z każdej strony.
Podawać z ziemniakami, surówką z kiszonej kapusty lub na zimno do pieczywa z masłem.