Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
            Zapraszam na filety z kurczaka z pysznym farszem. Słodki smak gruszki pasuje do intensywnej w smaku gorgonzoli.
        
        
        
            wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 231674
            Ciasto z kremem serowym i jagodami. Wspaniałe ciasto z pysznym kremem serowy...
Odsłon: 4919
            To najlepsze rogaliki, które możesz zrobić w domu. Ciasto jest puszyste i zac...
Odsłon: 36154
            Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1366
            wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 231674
            Ciasto z kremem serowym i jagodami. Wspaniałe ciasto z pysznym kremem serowy...
Odsłon: 4919
            To najlepsze rogaliki, które możesz zrobić w domu. Ciasto jest puszyste i zac...
Odsłon: 36154
            Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1366
        
        
                Składniki
Gruszkę kroimy w kostkę, gorgonzolę rozgniatamy, szynkę parmeńską siekamy. Mieszamy z mozzarellą do dokładnego połączenia składników.
Filety nacinamy w poprzek tworząc "kieszeń". Przyprawiamy przyprawami i solą. Faszerujemy je obficie przygotowanym farszem. Spinamy wykałaczkami tak by farsz nie wypadł.
Filety maczamy w jajku i obtaczamy w bułce tartej. Smażymy chwilę na rozgrzanym oleju z dwóch stron, do zarumienienia. Następnie przekładamy je do naczynia żaroodpornego, pieczemy w 180 stopniach przez 30 minut.