Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zapraszam na filety z kurczaka z pysznym farszem. Słodki smak gruszki pasuje do intensywnej w smaku gorgonzoli.
Lekko słodkawa, w sam raz dla dzieci, taka jaką gotowała mama, na wywarze z d...
Odsłon: 296
Nie przegapcie! Prosty, smaczny i efektowny przepis! Smak umiarkowanie słodki...
Odsłon: 2313
szybki przepis na pizzę:) z tych propozycji wyjdzie około 12 małych porcji
Odsłon: 434
Gorąca i pachnąca zapiekanka makaronowa z dodatkiem brokułów i migdałów smaku...
Odsłon: 860
Lekko słodkawa, w sam raz dla dzieci, taka jaką gotowała mama, na wywarze z d...
Odsłon: 296
Nie przegapcie! Prosty, smaczny i efektowny przepis! Smak umiarkowanie słodki...
Odsłon: 2313
szybki przepis na pizzę:) z tych propozycji wyjdzie około 12 małych porcji
Odsłon: 434
Gorąca i pachnąca zapiekanka makaronowa z dodatkiem brokułów i migdałów smaku...
Odsłon: 860
Składniki
Gruszkę kroimy w kostkę, gorgonzolę rozgniatamy, szynkę parmeńską siekamy. Mieszamy z mozzarellą do dokładnego połączenia składników.
Filety nacinamy w poprzek tworząc "kieszeń". Przyprawiamy przyprawami i solą. Faszerujemy je obficie przygotowanym farszem. Spinamy wykałaczkami tak by farsz nie wypadł.
Filety maczamy w jajku i obtaczamy w bułce tartej. Smażymy chwilę na rozgrzanym oleju z dwóch stron, do zarumienienia. Następnie przekładamy je do naczynia żaroodpornego, pieczemy w 180 stopniach przez 30 minut.