Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kolejny raz odmieniamy filety z kurczaka. Nie musi być nudnie ;)
Śledzie po japońsku to jedna z potraw wigilijnych mojego stołu, ale robię ja...
Odsłon: 16628
Delikatne drożdżowe bułeczki ze śliwkami, orzechami oraz żurawiną ,posmakują...
Odsłon: 277
To jest od tegorocznego lata moja ulubiona cukinia z przyprawą gyros, którą p...
Odsłon: 440
Śledzie po japońsku to jedna z potraw wigilijnych mojego stołu, ale robię ja...
Odsłon: 16628
Delikatne drożdżowe bułeczki ze śliwkami, orzechami oraz żurawiną ,posmakują...
Odsłon: 277
To jest od tegorocznego lata moja ulubiona cukinia z przyprawą gyros, którą p...
Odsłon: 440
Składniki
Cukinię myjemy, przy pomocy obieraczki do jarzyn, kroimy wzdłuż na cienkie plasterki. Ser, kroimy na „paluszki” 1x1x5 cm. Filety oczyszczamy, cienko rozbijamy, oprószamy solą i pieprzem. Na wierzch układamy plastry cukinii, na zewnątrz układamy ser, zawijamy w roladki. Następnie obtaczamy w mące, rozbełtanym jajkiem i bułce tartej. Smażymy na oleju.