Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne roladki z nadzieniem ze szpinaku i białego sera ,szybkie w przygotowaniu. Dzięki zapiekaniu w folii aluminiowej stały się bardzo soczyste.
Ciasto z kremem serowym i jagodami. Wspaniałe ciasto z pysznym kremem serowy...
Odsłon: 4093
Sernik Michałek to bogaty w smaku, pieczony sernik inspirowany popularnymi i...
Odsłon: 73136
Pyszna, rozgrzewająca zupa na mleku kokosowym z pastą tom yum. Zupa jest bard...
Odsłon: 545
Ciasto gruszkowe, zwane też u nas babką gruszkową, to przepis, który powinni...
Odsłon: 15617
Ciasto z kremem serowym i jagodami. Wspaniałe ciasto z pysznym kremem serowy...
Odsłon: 4093
Sernik Michałek to bogaty w smaku, pieczony sernik inspirowany popularnymi i...
Odsłon: 73136
Pyszna, rozgrzewająca zupa na mleku kokosowym z pastą tom yum. Zupa jest bard...
Odsłon: 545
Ciasto gruszkowe, zwane też u nas babką gruszkową, to przepis, który powinni...
Odsłon: 15617
Składniki
Filety cienko rozbiłem i oprószyłem z obu stron solą i pieprzem. Wstawiłem do lodówki. W tym czasie szpinak podsmażyłem na maśle i oliwie z dodatkiem czosnku ,dodałem biały ser ,smażyłem aż się lekko rozpuścił. Następnie wsypałem drobno pokrojony czosnek ,chwilę smażyłem. Doprawiłem do smaku solą i pieprzem. Filety posmarowałem przygotowanym nadzieniem ,zawinąłem i panierowałem ,najpierw w mące ,później w rozbełtanym jajku ,na końcu w bułce tartej. Smażyłem na średnim ogniu na rumiano. Następnie każdą roladę owinąłem w folię aluminiową ,włożyłem do piekarnika rozgrzanego do 200 stopni C i zapiekałem jeszcze 30 min.