Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne danie obiadowe.
Przepis dnia
Czy możliwe jest przygotowanie ciasta czekoladowego w 5 minut? Oczywiście, że...
Odsłon: 78793
To danie mogę jeść na śniadanie, obiad i kolację. Racuch są mięciutkie, pyszn...
Odsłon: 4308
Osobiście lubię śniadanie na ciepło. Ten przepis to zapewnia oraz dba o to by...
Odsłon: 1847
Przepis dnia
Rzeczywiście ten serniki zawiera tylko 3 składniki, jest bardzo prosty w robi...
Odsłon: 2445
Przepis dnia
Czy możliwe jest przygotowanie ciasta czekoladowego w 5 minut? Oczywiście, że...
Odsłon: 78793
To danie mogę jeść na śniadanie, obiad i kolację. Racuch są mięciutkie, pyszn...
Odsłon: 4308
Osobiście lubię śniadanie na ciepło. Ten przepis to zapewnia oraz dba o to by...
Odsłon: 1847
Przepis dnia
Rzeczywiście ten serniki zawiera tylko 3 składniki, jest bardzo prosty w robi...
Odsłon: 2445
Składniki
Mięso umyć, osuszyć w papierowych ręcznikach. Każdy filet, przekroić na dwa filety. Przyprawy wymieszać i panierować filety.
Obsmażyć z obu stron.
Mięso przekładać do rondla.
Na tym tłuszczu podsmażyć, pokrojoną cebulę.
Dodać pokrojoną marchewkę.Podsmażyć chwilę.
Przełożyć do rondla. Dodać posiekana natkę ziele angielskie, liść bobkowy i wlać piwo. Rondel przykryć i piec w nagrzanym piekarniku 175 *. ok. 45 min.
Mąkę do sosu, przysmażyć na suchej patelni. Ostudzić, dodać musztardę, magi , śmietanę , dobrze rozmieszać. Rozrzedzić trochę wodą.
Mięso z rondla, przełożyć.
Sos w rondlu zagotować, zagęścić mąkę ze śmietaną i ugotować.Jak potrzeba to dodatkowo przyprawić. Mięso przełożyć do sosu i podgrzać.
Podawać do obiadu z ziemniakami.