Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Filety z kurczaka w takiej panierce są niezwykle soczyste i delikatne w smaku.
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10508
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6062
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5331
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12924
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4666
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10508
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6062
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5331
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12924
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4666
Składniki
Filety z kurczaka oczyszczamy, porcjujemy, oprószamy solą i pieprzem. Przekładamy do miski, dodajemy majonez i dokładnie w nim obtaczamy mięso. Następnie obtaczamy w mące i smażymy na rozgrzanym oleju.