Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wszystkie składniki wkładamy do garnka i samo się robi.
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1951
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1636
Takie mięso jest soczyste i bardzo smaczne. Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2621
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1951
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1636
Takie mięso jest soczyste i bardzo smaczne. Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2621
Składniki
Filety pokroić na większe kawałki. Cebulę pokroić dowolnie w kostkę lub półksiężyce. Do garnka włożyć filety i cebulę, zalać pomidorami. Przykryć. Gotować na wolnym ogniu przez około 45 minut. Doprawić do smaku solą i pieprzem.