Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Delikatne i soczyste kotleciki rybne w chrupiącej, złocistej panierce, podane z ziemniakami i sałatką warzywną.
Do rosołu kolagenowego wykorzystujemy mięso drobiowe i kawałek wieprzowiny, n...
Odsłon: 372
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 167
Do rosołu kolagenowego wykorzystujemy mięso drobiowe i kawałek wieprzowiny, n...
Odsłon: 372
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 167
Składniki
Na gorącym tłuszczu smażymy kotleciki rybne, w między czasie gotujemy w osolonej wodzie obrane ziemniaki.
Usmażone kotleciki rybne podajemy z ziemniakami i sałatką warzywną Smacznego!!!