Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Delikatne i soczyste kotleciki rybne w chrupiącej, złocistej panierce, podane z ziemniakami i sałatką warzywną.
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1244
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 548
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1340
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1244
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 548
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1340
Składniki
Na gorącym tłuszczu smażymy kotleciki rybne, w między czasie gotujemy w osolonej wodzie obrane ziemniaki.
Usmażone kotleciki rybne podajemy z ziemniakami i sałatką warzywną Smacznego!!!