Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ten makaron jest po prostu nie z tej ziemi i dowiesz się tego dopiero jak go spróbujesz.
Warzywna pasta pełna smaku.
Odsłon: 19
Czebureki-chrupiące i rumiane pierogi z soczystym mięsnym farszem. Danie z k...
Odsłon: 3755
Królowa grilla :)
Odsłon: 23
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 173
Warzywna pasta pełna smaku.
Odsłon: 19
Czebureki-chrupiące i rumiane pierogi z soczystym mięsnym farszem. Danie z k...
Odsłon: 3755
Królowa grilla :)
Odsłon: 23
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 173
Składniki
Makaron ugotuj w osolonej wodzie według przepisu na opakowaniu.
Awokado obierz, pokrój na mniejsze kawałki i zblenduj z dodatkiem oliwy z oliwek, soku z połowy cytryny, posiekanego czosnku, kolendry, soli i pieprzu.
Rozgrzej patelnię z niewielką ilością oliwy z oliwek i usmaż na niej kawałki piersi z indyka. Następnie dodaj pokrojone pomidorki koktajlowe, gotowy sos z awokado i smaż kilka minut.
Na koniec dodaj makaron, wymieszaj i gotowe. Podawaj ze świeżą miętą i smacznego!