Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ten makaron jest po prostu nie z tej ziemi i dowiesz się tego dopiero jak go spróbujesz.
Domowej roboty kiełbasa, wiesz co jesz. Do jej zrobienia nie potrzeba wędzarn...
Odsłon: 30983
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3666
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 5127
Domowej roboty kiełbasa, wiesz co jesz. Do jej zrobienia nie potrzeba wędzarn...
Odsłon: 30983
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3666
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 5127
Składniki
Makaron ugotuj w osolonej wodzie według przepisu na opakowaniu.
Awokado obierz, pokrój na mniejsze kawałki i zblenduj z dodatkiem oliwy z oliwek, soku z połowy cytryny, posiekanego czosnku, kolendry, soli i pieprzu.
Rozgrzej patelnię z niewielką ilością oliwy z oliwek i usmaż na niej kawałki piersi z indyka. Następnie dodaj pokrojone pomidorki koktajlowe, gotowy sos z awokado i smaż kilka minut.
Na koniec dodaj makaron, wymieszaj i gotowe. Podawaj ze świeżą miętą i smacznego!