Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Danie obiadowe dla zapracowanych.
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1798
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1562
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1530
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1956
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1798
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1562
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1530
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1956
Składniki
Wykonanie: Flaki włożyć do garnka i na bardzo małym ogniu rozmrozić, dodać wywar, pokrojone warzywa, listek laurowy i gotować pod przykryciem na małym ogniu około 45 minut. Dodać obrane mięso z podudzi i jeszcze chwilę podgotować. Doprawić majerankiem, solą i pieprzem do smaku. Przygotowane flaczki podawać bardzo ciepłe z pieczywem. SMACZNEGO.