Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Danie obiadowe dla zapracowanych.
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1286
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 773
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1407
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1286
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 773
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1407
Składniki
Wykonanie: Flaki włożyć do garnka i na bardzo małym ogniu rozmrozić, dodać wywar, pokrojone warzywa, listek laurowy i gotować pod przykryciem na małym ogniu około 45 minut. Dodać obrane mięso z podudzi i jeszcze chwilę podgotować. Doprawić majerankiem, solą i pieprzem do smaku. Przygotowane flaczki podawać bardzo ciepłe z pieczywem. SMACZNEGO.