Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Danie obiadowe dla zapracowanych.
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 2026
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 68
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 172
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 163
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 2026
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 68
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 172
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 163
Składniki
Wykonanie: Flaki włożyć do garnka i na bardzo małym ogniu rozmrozić, dodać wywar, pokrojone warzywa, listek laurowy i gotować pod przykryciem na małym ogniu około 45 minut. Dodać obrane mięso z podudzi i jeszcze chwilę podgotować. Doprawić majerankiem, solą i pieprzem do smaku. Przygotowane flaczki podawać bardzo ciepłe z pieczywem. SMACZNEGO.