Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Danie obiadowe dla zapracowanych.
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34170
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1381
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113609
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34170
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1381
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113609
Składniki
Wykonanie: Flaki włożyć do garnka i na bardzo małym ogniu rozmrozić, dodać wywar, pokrojone warzywa, listek laurowy i gotować pod przykryciem na małym ogniu około 45 minut. Dodać obrane mięso z podudzi i jeszcze chwilę podgotować. Doprawić majerankiem, solą i pieprzem do smaku. Przygotowane flaczki podawać bardzo ciepłe z pieczywem. SMACZNEGO.