Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Super dietetyczne danie na obiad.
Dzisiaj przedstawiam super szybkie pączki serowe, ale raczej są to pączuszki...
Odsłon: 804
Upalne lato to czas, gdy chętniej sięgamy nie tylko po orzeźwiające napoje, a...
Odsłon: 1099
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 138
Szybko, prosto, smacznie
Odsłon: 172
Błyskawiczny w przygotowaniu i przepyszny sos/ pasta do podjadania.
Odsłon: 108
Pyszne i szybkie kluseczki koperkowe, czyli obiad w 10 minut, najlepiej smaku...
Odsłon: 1036
Dzisiaj przedstawiam super szybkie pączki serowe, ale raczej są to pączuszki...
Odsłon: 804
Upalne lato to czas, gdy chętniej sięgamy nie tylko po orzeźwiające napoje, a...
Odsłon: 1099
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 138
Szybko, prosto, smacznie
Odsłon: 172
Błyskawiczny w przygotowaniu i przepyszny sos/ pasta do podjadania.
Odsłon: 108
Pyszne i szybkie kluseczki koperkowe, czyli obiad w 10 minut, najlepiej smaku...
Odsłon: 1036
Składniki
Wykonanie: Marchewkę, pietruszkę, selera obrać, pokroić w słupki a cebulę pokroić w piórka. Pora oczyścić, pokroić w talarki a boczniaki w paski. Warzywa wsypać na patelnię, smażyć powoli na maśle, następnie dodać boczniaki i posypać papryką wędzoną do smaku. Po usmażeniu, zalać bulionem, dodać przyprawy i gotować na wolnym ogniu przez 25 minut. Z mąki i 2 łyżek masła zarobić zasmażkę, zaciągnąć zupę, dodać zioła, posolić do smaku. Dokładnie wymieszać, zagotować, podprawić śmietaną i podawać na ciepło z pieczywem.