Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Super dietetyczne danie na obiad.
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 7586
Danie obiadowe idealne do zabrania do pracy na lunch.
Odsłon: 50
Owsianka z malinami to świetny pomysł na pyszne i zdrowe śniadanie, które prz...
Odsłon: 83
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1257865
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 7586
Danie obiadowe idealne do zabrania do pracy na lunch.
Odsłon: 50
Owsianka z malinami to świetny pomysł na pyszne i zdrowe śniadanie, które prz...
Odsłon: 83
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1257865
Składniki
Wykonanie: Marchewkę, pietruszkę, selera obrać, pokroić w słupki a cebulę pokroić w piórka. Pora oczyścić, pokroić w talarki a boczniaki w paski. Warzywa wsypać na patelnię, smażyć powoli na maśle, następnie dodać boczniaki i posypać papryką wędzoną do smaku. Po usmażeniu, zalać bulionem, dodać przyprawy i gotować na wolnym ogniu przez 25 minut. Z mąki i 2 łyżek masła zarobić zasmażkę, zaciągnąć zupę, dodać zioła, posolić do smaku. Dokładnie wymieszać, zagotować, podprawić śmietaną i podawać na ciepło z pieczywem.