Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Takie flaczki gotowały nasze babcie.
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1582
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1338
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1397
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1345
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1582
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1338
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1397
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1345
Składniki
Wykonanie: Flaki ugotować do miękkości, dokładnie odcedzić, przepłukując zimną wodą. Pęczak ugotować oddzielnie z włoszczyzną. Ziemniaki ugotować w oddzielnym naczyniu. Następnie do ugotowanych flaków dodać ziemniaki, pęczak z włoszczyzną, zalać gorącą wodą, przyprawić do smaku i jeszcze chwilę podgotować. SMACZNEGO