Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Takie flaczki gotowały nasze babcie.
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 681
Masz dylemat, co zjeść? Ta zapiekanka jest świetna na każdą porę dnia i na ka...
Odsłon: 67
Klasyka na polskim stole, śledzie w oleju. Sprawdzą się na co dzień i od świę...
Odsłon: 91
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 681
Masz dylemat, co zjeść? Ta zapiekanka jest świetna na każdą porę dnia i na ka...
Odsłon: 67
Klasyka na polskim stole, śledzie w oleju. Sprawdzą się na co dzień i od świę...
Odsłon: 91
Składniki
Wykonanie: Flaki ugotować do miękkości, dokładnie odcedzić, przepłukując zimną wodą. Pęczak ugotować oddzielnie z włoszczyzną. Ziemniaki ugotować w oddzielnym naczyniu. Następnie do ugotowanych flaków dodać ziemniaki, pęczak z włoszczyzną, zalać gorącą wodą, przyprawić do smaku i jeszcze chwilę podgotować. SMACZNEGO