Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Takie flaczki gotowały nasze babcie.
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 560
Delikatna w smaku. pożywna jako danie jednogarnkowe.
Odsłon: 293
Smakowity dodatek do mięsa z grilla. Sos na bazie jogurtu, majonezu, czosnku...
Odsłon: 1496
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 560
Delikatna w smaku. pożywna jako danie jednogarnkowe.
Odsłon: 293
Smakowity dodatek do mięsa z grilla. Sos na bazie jogurtu, majonezu, czosnku...
Odsłon: 1496
Składniki
Wykonanie: Flaki ugotować do miękkości, dokładnie odcedzić, przepłukując zimną wodą. Pęczak ugotować oddzielnie z włoszczyzną. Ziemniaki ugotować w oddzielnym naczyniu. Następnie do ugotowanych flaków dodać ziemniaki, pęczak z włoszczyzną, zalać gorącą wodą, przyprawić do smaku i jeszcze chwilę podgotować. SMACZNEGO