Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Takie flaczki gotowały nasze babcie.
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1072
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 159
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2200
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4237
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1072
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 159
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2200
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4237
Składniki
Wykonanie: Flaki ugotować do miękkości, dokładnie odcedzić, przepłukując zimną wodą. Pęczak ugotować oddzielnie z włoszczyzną. Ziemniaki ugotować w oddzielnym naczyniu. Następnie do ugotowanych flaków dodać ziemniaki, pęczak z włoszczyzną, zalać gorącą wodą, przyprawić do smaku i jeszcze chwilę podgotować. SMACZNEGO