Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Takie flaczki gotowały nasze babcie.
rewelacyjne ciasteczka-markizy kakaowe z kremem maślanym. Ciasto na te ciaste...
Odsłon: 10453
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 3079
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 2182
W czasie wakacji obowiązkowo muszą być pierogi z jagodami.
Odsłon: 850
rewelacyjne ciasteczka-markizy kakaowe z kremem maślanym. Ciasto na te ciaste...
Odsłon: 10453
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 3079
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 2182
W czasie wakacji obowiązkowo muszą być pierogi z jagodami.
Odsłon: 850
Składniki
Wykonanie: Flaki ugotować do miękkości, dokładnie odcedzić, przepłukując zimną wodą. Pęczak ugotować oddzielnie z włoszczyzną. Ziemniaki ugotować w oddzielnym naczyniu. Następnie do ugotowanych flaków dodać ziemniaki, pęczak z włoszczyzną, zalać gorącą wodą, przyprawić do smaku i jeszcze chwilę podgotować. SMACZNEGO