Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Są smaczne i aromatyczne.
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 7586
Danie obiadowe idealne do zabrania do pracy na lunch.
Odsłon: 50
Owsianka z malinami to świetny pomysł na pyszne i zdrowe śniadanie, które prz...
Odsłon: 83
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1257857
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 7586
Danie obiadowe idealne do zabrania do pracy na lunch.
Odsłon: 50
Owsianka z malinami to świetny pomysł na pyszne i zdrowe śniadanie, które prz...
Odsłon: 83
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1257857
Składniki
Wykonanie: Żołądki dokładnie oczyścić z błonek i tłuszczu, zalać bulionem z zielem angielskim i listkiem laurowym, Warzywa oczyścić i pokroić w słupki, dodać do żołądków i gotować na wolnym ogniu do miękkości. Miękkie żołądki wyjąć z wywaru, przestudzić, pokroić i włożyć z powrotem do bulionu. Zaciągnąć zasmażką zrobioną z masła i mąki, przyprawić do smaku, zagotować i podawać z białym pieczywem.