Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Są smaczne i aromatyczne.
To jest pyszne. Od lat robię dynie według tego przepisu. Moje koleżanki też c...
Odsłon: 7982
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 1323
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13762
To jest pyszne. Od lat robię dynie według tego przepisu. Moje koleżanki też c...
Odsłon: 7982
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 1323
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13762
Składniki
Wykonanie: Żołądki dokładnie oczyścić z błonek i tłuszczu, zalać bulionem z zielem angielskim i listkiem laurowym, Warzywa oczyścić i pokroić w słupki, dodać do żołądków i gotować na wolnym ogniu do miękkości. Miękkie żołądki wyjąć z wywaru, przestudzić, pokroić i włożyć z powrotem do bulionu. Zaciągnąć zasmażką zrobioną z masła i mąki, przyprawić do smaku, zagotować i podawać z białym pieczywem.