Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Są smaczne i aromatyczne.
Przepis dnia
Przepis na pyszną i aromatyczną zapiekankę z makaronem penne, brokułami i kur...
Odsłon: 41186
Przepis dnia
Przepis na pyszną i aromatyczną zapiekankę z makaronem penne, brokułami i kur...
Odsłon: 41186
Składniki
Wykonanie: Żołądki dokładnie oczyścić z błonek i tłuszczu, zalać bulionem z zielem angielskim i listkiem laurowym, Warzywa oczyścić i pokroić w słupki, dodać do żołądków i gotować na wolnym ogniu do miękkości. Miękkie żołądki wyjąć z wywaru, przestudzić, pokroić i włożyć z powrotem do bulionu. Zaciągnąć zasmażką zrobioną z masła i mąki, przyprawić do smaku, zagotować i podawać z białym pieczywem.