Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo szybkie i proste danie.
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 2419
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 1556
W czasie wakacji obowiązkowo muszą być pierogi z jagodami.
Odsłon: 561
Łatwa w przygotowaniu, bardzo smakowita.
Odsłon: 3699
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso niezbyt smaczn...
Odsłon: 1456
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 2419
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 1556
W czasie wakacji obowiązkowo muszą być pierogi z jagodami.
Odsłon: 561
Łatwa w przygotowaniu, bardzo smakowita.
Odsłon: 3699
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso niezbyt smaczn...
Odsłon: 1456
Składniki
Płaty rybne myjemy i osuszamy. Doprawiamy po obu stronach solą i pieprzem i papryką czerwoną,odstawiamy na minimum 30 minut.
Z mąki,mleka i jajka robimy gęste ciasto naleśnikowe,gdy jest zbyt gęste dolewamy odrobine wody.Na koniec dodajemy sól i sok z cytryny. W cieście naleśnikowym zamaczamy fileta z fladry i smażymy z dwóch stron na złoty kolor. Podajemy na ciepło jako danie główne lub na zimno jako przystawka. Smacznego