Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo szybkie i proste danie.
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 309
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 1094
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 4123
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 309
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 1094
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 4123
Składniki
Płaty rybne myjemy i osuszamy. Doprawiamy po obu stronach solą i pieprzem i papryką czerwoną,odstawiamy na minimum 30 minut.
Z mąki,mleka i jajka robimy gęste ciasto naleśnikowe,gdy jest zbyt gęste dolewamy odrobine wody.Na koniec dodajemy sól i sok z cytryny. W cieście naleśnikowym zamaczamy fileta z fladry i smażymy z dwóch stron na złoty kolor. Podajemy na ciepło jako danie główne lub na zimno jako przystawka. Smacznego