Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo szybkie i proste danie.
Szybkie i bardzo proste danie, niezwykle smaczne jako kolacja lub przekąska,...
Odsłon: 187
Lekki jogurtowy deser z galaretką i musli. Pyszny i słodki. Szybki do zrobien...
Odsłon: 916
Szybkie i bardzo proste danie, niezwykle smaczne jako kolacja lub przekąska,...
Odsłon: 187
Lekki jogurtowy deser z galaretką i musli. Pyszny i słodki. Szybki do zrobien...
Odsłon: 916
Składniki
Płaty rybne myjemy i osuszamy. Doprawiamy po obu stronach solą i pieprzem i papryką czerwoną,odstawiamy na minimum 30 minut.
Z mąki,mleka i jajka robimy gęste ciasto naleśnikowe,gdy jest zbyt gęste dolewamy odrobine wody.Na koniec dodajemy sól i sok z cytryny. W cieście naleśnikowym zamaczamy fileta z fladry i smażymy z dwóch stron na złoty kolor. Podajemy na ciepło jako danie główne lub na zimno jako przystawka. Smacznego