Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Fondue z ostrą salsą"
Potrawka z kurczaka z brokułem i papryką to prawdziwa uczta dla podniebienia...
Odsłon: 1945
Racuchy to pączki kładzione z łyżki do gorącego oleju. Racuchy zrobione są z...
Odsłon: 1758
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 113
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 66
Potrawka z kurczaka z brokułem i papryką to prawdziwa uczta dla podniebienia...
Odsłon: 1945
Racuchy to pączki kładzione z łyżki do gorącego oleju. Racuchy zrobione są z...
Odsłon: 1758
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 113
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 66
Składniki
Kiełbasę, czosnek, pomidora, cebulę i paprykę pokrój w kostkę. Podsmaż najpierw kiełbasę, potem warzywa.
Gotowe odłóż na później, a do garnka wlej szklankę piwa i dodaj masło. Po chwili gotowania dodaj starte sery. Mieszaj, aż się rozpuszczą.
Fondue dopraw oregano, papryką oraz czosnkiem. Wierzch posyp podsmażonymi warzywami i chorizo.
W oddzielnym naczyniu przygotuj salsę. Chili i pomidora pokrój w kosteczkę. Wymieszaj z kolendrą, sokiem z limonki i solą. Serwuj z fondue.
Czas: 40 min 1 porcja = 380 kcalŹródło: Kurier TV