Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
To danie powinno sie robic z miesiwa, ja zamienilam mieso na mieso tylko mniej kaloryczne,wszystkim smakowalo.
Pyszne ciasteczka kruch z ulubionym dżemem e zapraszam po przepis
Odsłon: 17606
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1750
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 15224
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 4625
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8972
Pyszne ciasteczka kruch z ulubionym dżemem e zapraszam po przepis
Odsłon: 17606
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1750
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 15224
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 4625
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8972
Składniki
z udek i warzyw gotujemy rosol,pieczarki kroimy w paski i podsmazamy na masle,az plyn odparuje.
na tej samej patelni podsmarzamy pokrojona w kostke papryke i ogorki.
mieso z udek drobno kroimy i dodajemy do rosolu,dodajemy tez papryke,ogorki,pieczarki,gotujemy wszystko razem 25 min,pod koniec gotowania dodajemy koncentrat pomidorowy,dosmaczamy,podawac z chlebem.