Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
To danie powinno sie robic z miesiwa, ja zamienilam mieso na mieso tylko mniej kaloryczne,wszystkim smakowalo.
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1659
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1437
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1451
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1604
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1659
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1437
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1451
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1604
Składniki
z udek i warzyw gotujemy rosol,pieczarki kroimy w paski i podsmazamy na masle,az plyn odparuje.
na tej samej patelni podsmarzamy pokrojona w kostke papryke i ogorki.
mieso z udek drobno kroimy i dodajemy do rosolu,dodajemy tez papryke,ogorki,pieczarki,gotujemy wszystko razem 25 min,pod koniec gotowania dodajemy koncentrat pomidorowy,dosmaczamy,podawac z chlebem.