Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
To danie powinno sie robic z miesiwa, ja zamienilam mieso na mieso tylko mniej kaloryczne,wszystkim smakowalo.
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 988
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13583
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 988
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13583
Składniki
z udek i warzyw gotujemy rosol,pieczarki kroimy w paski i podsmazamy na masle,az plyn odparuje.
na tej samej patelni podsmarzamy pokrojona w kostke papryke i ogorki.
mieso z udek drobno kroimy i dodajemy do rosolu,dodajemy tez papryke,ogorki,pieczarki,gotujemy wszystko razem 25 min,pod koniec gotowania dodajemy koncentrat pomidorowy,dosmaczamy,podawac z chlebem.