Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
To danie powinno sie robic z miesiwa, ja zamienilam mieso na mieso tylko mniej kaloryczne,wszystkim smakowalo.
Rozgrzewająca zupa na pożegnanie Zimnych Ogrodników.
Odsłon: 50
Pikantne skrzydełka tak nam smakowały,że postanowiliśmy użyć tego samego zest...
Odsłon: 109
Nasze ulubione placki ziemniaczane, po poznańsku „plendze” podajemy najczęści...
Odsłon: 10337
Toskańska zupa pomidorowa.
Odsłon: 110
Delikatne kotleciki z piersi kurczaka, lekko przyprawione, w sam raz na obiad...
Odsłon: 1003
Rozgrzewająca zupa na pożegnanie Zimnych Ogrodników.
Odsłon: 50
Pikantne skrzydełka tak nam smakowały,że postanowiliśmy użyć tego samego zest...
Odsłon: 109
Nasze ulubione placki ziemniaczane, po poznańsku „plendze” podajemy najczęści...
Odsłon: 10337
Toskańska zupa pomidorowa.
Odsłon: 110
Delikatne kotleciki z piersi kurczaka, lekko przyprawione, w sam raz na obiad...
Odsłon: 1003
Składniki
z udek i warzyw gotujemy rosol,pieczarki kroimy w paski i podsmazamy na masle,az plyn odparuje.
na tej samej patelni podsmarzamy pokrojona w kostke papryke i ogorki.
mieso z udek drobno kroimy i dodajemy do rosolu,dodajemy tez papryke,ogorki,pieczarki,gotujemy wszystko razem 25 min,pod koniec gotowania dodajemy koncentrat pomidorowy,dosmaczamy,podawac z chlebem.