Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Mieliśmy chęć na kotlety mielone, takie zwyczajne, z pyrami i buraczkami. Jednak "wspaniała" pogoda zniechęciła nas wyściubienia nosa spoza chawiry. Postanowiliśmy więc sporządzić coś, co pod ręką mieliśmy.
Ciasto Trójmiasto jest niezwykle pracochłonne, ale warte każdej poświęconej m...
Odsłon: 12086
Cud witaminowy w postaci koktajlu "zero cukru"
Odsłon: 152
Uwielbiasz orzeźwiający smak cytryn? Jeśli lubisz także warstwowe wypieki, ni...
Odsłon: 8892
Przepis na małe, soczyste pulpeciki z mięsa mielonego skąpane w aromatycznym...
Odsłon: 155544
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 1214
Ciasto Trójmiasto jest niezwykle pracochłonne, ale warte każdej poświęconej m...
Odsłon: 12086
Cud witaminowy w postaci koktajlu "zero cukru"
Odsłon: 152
Uwielbiasz orzeźwiający smak cytryn? Jeśli lubisz także warstwowe wypieki, ni...
Odsłon: 8892
Przepis na małe, soczyste pulpeciki z mięsa mielonego skąpane w aromatycznym...
Odsłon: 155544
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 1214
Składniki
Cebulę obieramy i kroimy w kostkę. Szklimy na rozgrzanym oleju (2 łyżki). Do mięsa dodajemy ser, jajko i zeszkloną cebulę, dokładnie wyrabiamy na jednolitą masę razem z bułką tartą. Do smaku doprawiamy solą, papryką i pieprzem. Z masy formujemy kotleciki, smażymy na rumiano z obu stron.