Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Frytki z ziemniaków pycha, ale ja dodałam jeszcze marchewki, posypałam serem, moja rozdziana się zajadała.
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4496
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5918
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 1382
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12725
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4496
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5918
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 1382
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12725
Składniki
1. Ziemniaki, marchew obieram, kroję w frytki. Przekładam do miski, wlewam olej, wsypuję sól, pieprz, czosnek, parmezan. Wszystko dokładnie mieszam
2. Blaszkę wykładam papierem do pieczenia, układam warzywa i piekę w rozgrzanym piekarniku 50 minut w 180°C.
3. Frytki warzywne gotowe, podaję z kotletami i surówką. 4. Smacznego.