Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Frytki z ziemniaków pycha, ale ja dodałam jeszcze marchewki, posypałam serem, moja rozdziana się zajadała.
Truskawkowy sezon czas zacząć! A czy jest coś lepszego niż połączenie soczyst...
Odsłon: 226
Sezon na rabarbar w pełni, więc dziś zrobimy najlepsze, najpyszniejsze ciasto...
Odsłon: 90
Smakowite śniadanie.
Odsłon: 26
Wyborne pierogi z cieniusieńkim i delikatnym ciastem pierogowym. Proporcje na...
Odsłon: 25
Truskawkowy sezon czas zacząć! A czy jest coś lepszego niż połączenie soczyst...
Odsłon: 226
Sezon na rabarbar w pełni, więc dziś zrobimy najlepsze, najpyszniejsze ciasto...
Odsłon: 90
Smakowite śniadanie.
Odsłon: 26
Wyborne pierogi z cieniusieńkim i delikatnym ciastem pierogowym. Proporcje na...
Odsłon: 25
Składniki
1. Ziemniaki, marchew obieram, kroję w frytki. Przekładam do miski, wlewam olej, wsypuję sól, pieprz, czosnek, parmezan. Wszystko dokładnie mieszam
2. Blaszkę wykładam papierem do pieczenia, układam warzywa i piekę w rozgrzanym piekarniku 50 minut w 180°C.
3. Frytki warzywne gotowe, podaję z kotletami i surówką. 4. Smacznego.