Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Fusilli czyli świderki, choć każdy makaron w tej wersji sprawdzi się. Liczymy na odsłony, bo ponoć nazwa „zagraniczna” budzi większą popularność.
Karkówka z pieca będzie soczysta i bardzo aromatyczna, jeśli przygotujesz ją...
Odsłon: 889
Sernik Izaura to efektowne ciasto, nazwane na cześć tytułowej bohaterki szale...
Odsłon: 30509
Karkówka z pieca będzie soczysta i bardzo aromatyczna, jeśli przygotujesz ją...
Odsłon: 889
Sernik Izaura to efektowne ciasto, nazwane na cześć tytułowej bohaterki szale...
Odsłon: 30509
Składniki
Makaron gotujemy al dente. Wodę z makaronu zachowujemy. Śmietanę podgrzewamy razem z serem, Do sosu dodajemy groszek, chwilę podgrzewamy (około 3 min). Do sosu dodajemy makaron, składniki dokładnie łączymy. W razie potrzeby, dodajemy wodę z gotowania makaronu. Całość doprawiamy solą i pieprzem.