Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Fusilli czyli świderki, choć każdy makaron w tej wersji sprawdzi się. Liczymy na odsłony, bo ponoć nazwa „zagraniczna” budzi większą popularność.
Dynia to prawdziwa królowa jesiennego stołu. Jest smaczna, zdrowa i łatwa w p...
Odsłon: 1654
Dzisiaj przychodzę do Was z przepisem na pyszne ciasto, które ozdobi niejedną...
Odsłon: 967
Dynia to prawdziwa królowa jesiennego stołu. Jest smaczna, zdrowa i łatwa w p...
Odsłon: 1654
Dzisiaj przychodzę do Was z przepisem na pyszne ciasto, które ozdobi niejedną...
Odsłon: 967
Składniki
Makaron gotujemy al dente. Wodę z makaronu zachowujemy. Śmietanę podgrzewamy razem z serem, Do sosu dodajemy groszek, chwilę podgrzewamy (około 3 min). Do sosu dodajemy makaron, składniki dokładnie łączymy. W razie potrzeby, dodajemy wodę z gotowania makaronu. Całość doprawiamy solą i pieprzem.