Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Fusilli czyli świderki, choć każdy makaron w tej wersji sprawdzi się. Liczymy na odsłony, bo ponoć nazwa „zagraniczna” budzi większą popularność.
Ciasto drożdżowe i mieszanka miodu z masłem to prawdziwy rarytas. Doskonale s...
Odsłon: 2205
Pyszne ciasteczka kruch z ulubionym dżemem e zapraszam po przepis
Odsłon: 17995
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 2000
Ciasto drożdżowe i mieszanka miodu z masłem to prawdziwy rarytas. Doskonale s...
Odsłon: 2205
Pyszne ciasteczka kruch z ulubionym dżemem e zapraszam po przepis
Odsłon: 17995
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 2000
Składniki
Makaron gotujemy al dente. Wodę z makaronu zachowujemy. Śmietanę podgrzewamy razem z serem, Do sosu dodajemy groszek, chwilę podgrzewamy (około 3 min). Do sosu dodajemy makaron, składniki dokładnie łączymy. W razie potrzeby, dodajemy wodę z gotowania makaronu. Całość doprawiamy solą i pieprzem.