Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ot taki sobotni obiad :)
Proste ciasto na oleju z rabarbarem i chrupiącą kokosową kruszonką. Zaczyna s...
Odsłon: 42
Błyskawiczny w przygotowaniu i przepyszny sos/ pasta do podjadania.
Odsłon: 23
Smaczna i delikatna zupa
Odsłon: 169
W kaparach oprócz smaku najważniejsza jest konsystencja pąku kwiatowego. Smak...
Odsłon: 228
Faszerowane udka z kapustą i pieczarkami to wyjątkowe danie, które zachwyca z...
Odsłon: 779
Proste ciasto na oleju z rabarbarem i chrupiącą kokosową kruszonką. Zaczyna s...
Odsłon: 42
Błyskawiczny w przygotowaniu i przepyszny sos/ pasta do podjadania.
Odsłon: 23
Smaczna i delikatna zupa
Odsłon: 169
W kaparach oprócz smaku najważniejsza jest konsystencja pąku kwiatowego. Smak...
Odsłon: 228
Faszerowane udka z kapustą i pieczarkami to wyjątkowe danie, które zachwyca z...
Odsłon: 779
Składniki
Piersi z kurczaka rozbijam tluczkiem i posypuje przyprawami. Kropie tez troche cytryna. Smaze na patelni grillowej. Wykladam w naczyniu zaroodpornym mieso i podlewam wywarem warzywnym z kostki, dodaje czosnek i tym razem dodalam rozmaryn. Posypuje pokrojona cebula i wrzucam wszystko do piekarnika na 20 minut. Podalam z fasolka zielona obotczona bulka tarta i do tego ziemniaki podamazone na maselku z ziolami prowansalskimi. Smacznego