Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ot taki sobotni obiad :)
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1582
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1339
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1397
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1346
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1582
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1339
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1397
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1346
Składniki
Piersi z kurczaka rozbijam tluczkiem i posypuje przyprawami. Kropie tez troche cytryna. Smaze na patelni grillowej. Wykladam w naczyniu zaroodpornym mieso i podlewam wywarem warzywnym z kostki, dodaje czosnek i tym razem dodalam rozmaryn. Posypuje pokrojona cebula i wrzucam wszystko do piekarnika na 20 minut. Podalam z fasolka zielona obotczona bulka tarta i do tego ziemniaki podamazone na maselku z ziolami prowansalskimi. Smacznego