Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ot taki sobotni obiad :)
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34098
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1250
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113559
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34098
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1250
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113559
Składniki
Piersi z kurczaka rozbijam tluczkiem i posypuje przyprawami. Kropie tez troche cytryna. Smaze na patelni grillowej. Wykladam w naczyniu zaroodpornym mieso i podlewam wywarem warzywnym z kostki, dodaje czosnek i tym razem dodalam rozmaryn. Posypuje pokrojona cebula i wrzucam wszystko do piekarnika na 20 minut. Podalam z fasolka zielona obotczona bulka tarta i do tego ziemniaki podamazone na maselku z ziolami prowansalskimi. Smacznego