Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczne danie na obiad lub kolację
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 7222
Mięciutka pierś kurczaka w kremowym pomidorowym sosie to idealny obiad w upal...
Odsłon: 2682
Przepis dnia
Co powiecie na chrupiące gofry z owocami? Poniżej dzielimy się z Wami przepis...
Odsłon: 20193
Przepis na obiad, w którym mieszamy ze sobą marchewkę, filety z dorsza oraz b...
Odsłon: 581
Lato w słoiku to dobry pomysł na zatrzymanie darów lata w zestawach sałatkowy...
Odsłon: 801
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 7222
Mięciutka pierś kurczaka w kremowym pomidorowym sosie to idealny obiad w upal...
Odsłon: 2682
Przepis dnia
Co powiecie na chrupiące gofry z owocami? Poniżej dzielimy się z Wami przepis...
Odsłon: 20193
Przepis na obiad, w którym mieszamy ze sobą marchewkę, filety z dorsza oraz b...
Odsłon: 581
Lato w słoiku to dobry pomysł na zatrzymanie darów lata w zestawach sałatkowy...
Odsłon: 801
Składniki
Łososia opłukaj osusz ręcznikiem papierowym, skrop sokiem z cytryny i posyp solą, pieprzem, czosnkiem i papryką. Odstaw na godzinę.
Na patelni rozgrzej olej i podsmaż łososia na rumiano z obu stron. Zdejmij łososia, dodaj pokrojoną cebulę i czosnek, chwilę podsmaż, dopraw solą i pieprzem, następnie dodaj pokrojone pomidorki i szpinak i podsmaż około 5 minut.
W międzyczasie ugotuj gnocchi. Do szpinaku dodaj mascarpone , dolej pół szklanki wody z gotującego się gnocchi i wymieszaj. Do sosu dodaj łososia i gotuj 2-3 minuty. Na koniec dodaj ugotowane gnocchi i wymieszaj. Polecam.