Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
smak zbliżony do tradycyjnych gołąbków a zdecydowanie mniej pracy, wszystko można przygotować dzień wcześniej z potem jedynie włożyć w formie i upiec
My Polacy lubimy zapiekanki na bułce paryskiej. Dzisiejsza moja propozycja na...
Odsłon: 994
Polędwica należy do tej partii wieprzowiny, którą trudno jest zrobić na soczy...
Odsłon: 72
Ta sałatka jest bardzo dobrą propozycją dla osób, które są na diecie oraz cho...
Odsłon: 1129
Taki obiad często robiła babcia. Uwielbiam to połączenie domowego makaronu, k...
Odsłon: 186
My Polacy lubimy zapiekanki na bułce paryskiej. Dzisiejsza moja propozycja na...
Odsłon: 994
Polędwica należy do tej partii wieprzowiny, którą trudno jest zrobić na soczy...
Odsłon: 72
Ta sałatka jest bardzo dobrą propozycją dla osób, które są na diecie oraz cho...
Odsłon: 1129
Taki obiad często robiła babcia. Uwielbiam to połączenie domowego makaronu, k...
Odsłon: 186
Składniki
1. kapustę poszatkować, chwilę obgotować w osolonej wodzie, 2,ryż ugotować, 3. zrobić farsz z mielonego mięsa, ryżu, cebuli, 4. pomidory obrać ze skórki, pokroić, cebulę chwilę poddusić na oleju, dodać czosnek, pomidory, dusić razem na małym ogniu, dodać koncentrat, przyprawy, zagęścić sos mąką z wodą, 5. w formie-keksówce ułożyć warstwę kapusty, na to warstwę mięsa z ryżem na to kapusta, farsz, kapusta, całość polać dość mocno sosem, część sosu zostawić na potem 6. piec w tem 190-200 st ok 1 godz, 7. po upieczeniu pokroić, polać sosem smacznego