Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
smak zbliżony do tradycyjnych gołąbków a zdecydowanie mniej pracy, wszystko można przygotować dzień wcześniej z potem jedynie włożyć w formie i upiec
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34123
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1306
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113577
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34123
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1306
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113577
Składniki
1. kapustę poszatkować, chwilę obgotować w osolonej wodzie, 2,ryż ugotować, 3. zrobić farsz z mielonego mięsa, ryżu, cebuli, 4. pomidory obrać ze skórki, pokroić, cebulę chwilę poddusić na oleju, dodać czosnek, pomidory, dusić razem na małym ogniu, dodać koncentrat, przyprawy, zagęścić sos mąką z wodą, 5. w formie-keksówce ułożyć warstwę kapusty, na to warstwę mięsa z ryżem na to kapusta, farsz, kapusta, całość polać dość mocno sosem, część sosu zostawić na potem 6. piec w tem 190-200 st ok 1 godz, 7. po upieczeniu pokroić, polać sosem smacznego