Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczne gołąbki z ryżem. Prosty sprawdzony przepis , który zawsze idealnie się sprawdza na obiad. Świetny też dla osób na diecie.
Panierowana w jajku i bułce tartej smaczna ryba Miruna podana z ziemniakami i...
Odsłon: 13
Ekspresowa sałatka którą przygotujesz dosłownie w trzy minuty idealna jako do...
Odsłon: 206
Dzisiaj pyszne kotlety z wyciekającym masłem i rozpływającym serem żółtym. Py...
Odsłon: 456
Pyszne. Wilgotne. Maliny doskonale pasują do czekolady. Polecam.
Odsłon: 692
Pomidory do potraw z grilla. Smaczne i zdrowe.
Odsłon: 80
Panierowana w jajku i bułce tartej smaczna ryba Miruna podana z ziemniakami i...
Odsłon: 13
Ekspresowa sałatka którą przygotujesz dosłownie w trzy minuty idealna jako do...
Odsłon: 206
Dzisiaj pyszne kotlety z wyciekającym masłem i rozpływającym serem żółtym. Py...
Odsłon: 456
Pyszne. Wilgotne. Maliny doskonale pasują do czekolady. Polecam.
Odsłon: 692
Pomidory do potraw z grilla. Smaczne i zdrowe.
Odsłon: 80
Składniki
Z kapusty wycinam głąb. Chwilę gotuję tak , aby liście dobrze odchodziły. Studzę i oddzielam liście wycinając twarde części.
Mięso wkładam do miski , dodaję ryż z woreczka , sól , pieprz,,paprykę , odrobinę zimnej wody i wszystko dokładnie mieszam.
Koperek siekam drobno. Na dno garnka wkładam parę liści od kapusty. Posypuję odrobiną wegety , kopru i dodaję trochę przecieru. Mięso zawijam w liście od kapusty i układam w garnku . Na każdą warstwę gołąbków daję trochę wegety , kopru i przecieru.Na wierzch układam resztę liści które mi zostały i posypuję resztą kopru.Wszystko zalewam wodą trochę nad liście i gotuję na wolnym ogniu ok.40 minut.