Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
gołąbki z grzybami i nie tylko
        
        
        
            To najlepsze rogaliki, które możesz zrobić w domu. Ciasto jest puszyste i zac...
Odsłon: 35898
            Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1267
            Dynia to prawdziwa królowa jesiennego stołu. Jest smaczna, zdrowa i łatwa w p...
Odsłon: 1779
            To najlepsze rogaliki, które możesz zrobić w domu. Ciasto jest puszyste i zac...
Odsłon: 35898
            Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1267
            Dynia to prawdziwa królowa jesiennego stołu. Jest smaczna, zdrowa i łatwa w p...
Odsłon: 1779
        
        
                Składniki
grzyby wyciągamy z wody i smażymy z cebulą i z boczkiem-koło 20 minut. gdy przestygnie dodajemy mięso, ryż ,sól , pieprz i zawijamy w ugotowane wcześniej liście. gołąbki wkładamy do naczynia żaroodpornego , zalewamy wodą pozostałą po grzybach, na wierzch układamy plastry pomidorów i pieczemy pod przykryciem . 15 minut przed końcem pieczenia zdejmujemy przykrycie.