Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
gołąbki z grzybami i nie tylko
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 2668
Chleb z airfryera to połączenie jedynie sześciu składników. Jest lekki, puszy...
Odsłon: 2968
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 2668
Chleb z airfryera to połączenie jedynie sześciu składników. Jest lekki, puszy...
Odsłon: 2968
Składniki
grzyby wyciągamy z wody i smażymy z cebulą i z boczkiem-koło 20 minut. gdy przestygnie dodajemy mięso, ryż ,sól , pieprz i zawijamy w ugotowane wcześniej liście. gołąbki wkładamy do naczynia żaroodpornego , zalewamy wodą pozostałą po grzybach, na wierzch układamy plastry pomidorów i pieczemy pod przykryciem . 15 minut przed końcem pieczenia zdejmujemy przykrycie.