Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
gołąbki z grzybami i nie tylko
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 1160
W czasie wakacji obowiązkowo muszą być pierogi z jagodami.
Odsłon: 408
Łatwa w przygotowaniu, bardzo smakowita.
Odsłon: 3330
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso niezbyt smaczn...
Odsłon: 864
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 1160
W czasie wakacji obowiązkowo muszą być pierogi z jagodami.
Odsłon: 408
Łatwa w przygotowaniu, bardzo smakowita.
Odsłon: 3330
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso niezbyt smaczn...
Odsłon: 864
Składniki
grzyby wyciągamy z wody i smażymy z cebulą i z boczkiem-koło 20 minut. gdy przestygnie dodajemy mięso, ryż ,sól , pieprz i zawijamy w ugotowane wcześniej liście. gołąbki wkładamy do naczynia żaroodpornego , zalewamy wodą pozostałą po grzybach, na wierzch układamy plastry pomidorów i pieczemy pod przykryciem . 15 minut przed końcem pieczenia zdejmujemy przykrycie.