Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybkie i smaczne danie na obiad . Polecam.
Tradycyjnie podany karczek wieprzowy z pysznym sosem chrzanowym, który nadaje...
Odsłon: 5371
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 232
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 849
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 954
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 162
Tradycyjnie podany karczek wieprzowy z pysznym sosem chrzanowym, który nadaje...
Odsłon: 5371
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 232
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 849
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 954
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 162
Składniki
Ugotować ryż.
Poszatkować kapustę zalać wrzątkiem , gotować 7 minut , odcedzić , odcisnąć'
Cebulę i pieczarki podsmażyć na oleju.
Wszystkie składniki wymieszać ,dodając sól i pieprz do smaku.
Naczynie żaroodporne wysmarować olejem ,formować gołąbki i układać w naczyniu . pieczemy w piekarniku 30 minut.
Składniki sosu wymieszać.
Wyjąć naczynie ,polać sosem i zapiekać jeszcze 35 minut.
Podawać z ziemniakami lub pieczywem.
SMACZNEGO!