Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybkie i smaczne danie na obiad . Polecam.
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 8389
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1221
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 10102
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4614
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 658
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 8389
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1221
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 10102
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4614
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 658
Składniki
Ugotować ryż.
Poszatkować kapustę zalać wrzątkiem , gotować 7 minut , odcedzić , odcisnąć'
Cebulę i pieczarki podsmażyć na oleju.
Wszystkie składniki wymieszać ,dodając sól i pieprz do smaku.
Naczynie żaroodporne wysmarować olejem ,formować gołąbki i układać w naczyniu . pieczemy w piekarniku 30 minut.
Składniki sosu wymieszać.
Wyjąć naczynie ,polać sosem i zapiekać jeszcze 35 minut.
Podawać z ziemniakami lub pieczywem.
SMACZNEGO!