Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybkie i smaczne danie na obiad . Polecam.
Dynia to prawdziwa królowa jesieni, z której w prosty sposób przygotować możn...
Odsłon: 741
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 424853
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 10667
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1336942
Dynia to prawdziwa królowa jesieni, z której w prosty sposób przygotować możn...
Odsłon: 741
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 424853
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 10667
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1336942
Składniki
Ugotować ryż.
Poszatkować kapustę zalać wrzątkiem , gotować 7 minut , odcedzić , odcisnąć'
Cebulę i pieczarki podsmażyć na oleju.
Wszystkie składniki wymieszać ,dodając sól i pieprz do smaku.
Naczynie żaroodporne wysmarować olejem ,formować gołąbki i układać w naczyniu . pieczemy w piekarniku 30 minut.
Składniki sosu wymieszać.
Wyjąć naczynie ,polać sosem i zapiekać jeszcze 35 minut.
Podawać z ziemniakami lub pieczywem.
SMACZNEGO!