Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybkie i smaczne danie na obiad . Polecam.
Przepis dnia
Czebureki - przysmak tatarski, wersja mini i wyrób domowy. Te pierożki nie w...
Odsłon: 67868
Polecam to zniewalające danie. Łosoś oprószony cytrynowym pieprzem, szpinak d...
Odsłon: 1931
Przepis dnia
Czebureki - przysmak tatarski, wersja mini i wyrób domowy. Te pierożki nie w...
Odsłon: 67868
Polecam to zniewalające danie. Łosoś oprószony cytrynowym pieprzem, szpinak d...
Odsłon: 1931
Składniki
Ugotować ryż.
Poszatkować kapustę zalać wrzątkiem , gotować 7 minut , odcedzić , odcisnąć'
Cebulę i pieczarki podsmażyć na oleju.
Wszystkie składniki wymieszać ,dodając sól i pieprz do smaku.
Naczynie żaroodporne wysmarować olejem ,formować gołąbki i układać w naczyniu . pieczemy w piekarniku 30 minut.
Składniki sosu wymieszać.
Wyjąć naczynie ,polać sosem i zapiekać jeszcze 35 minut.
Podawać z ziemniakami lub pieczywem.
SMACZNEGO!