Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Proste danie z młodymi ziemniakami i bobem, doprawione czosnkiem, cytryną i s...
Odsłon: 170
Karkówka do obiadu długo pieczona, w sosie maślanym, ze słodko-pikantną nutą...
Odsłon: 1043
Smaczny domowy przepis na ogórki kiszone. Takie jakie robiły nasz mamy, babcie.
Odsłon: 8784
Taki słodki drobiazg do kawy. Polecam. Zrobienie takich ciasteczek, to dosłow...
Odsłon: 3106
Proste danie z młodymi ziemniakami i bobem, doprawione czosnkiem, cytryną i s...
Odsłon: 170
Karkówka do obiadu długo pieczona, w sosie maślanym, ze słodko-pikantną nutą...
Odsłon: 1043
Smaczny domowy przepis na ogórki kiszone. Takie jakie robiły nasz mamy, babcie.
Odsłon: 8784
Taki słodki drobiazg do kawy. Polecam. Zrobienie takich ciasteczek, to dosłow...
Odsłon: 3106
Składniki
Kapustę zetrzeć na tarce jarzynowej lub drobno pokroić, wrzucić do wrzątku(po zagotowaniu odcedzić i wystudzić). Dodać zmielone mięso czosnek oraz cebulę. Wszystko dokładnie wymieszać, dokładnie wymieszać, doprawić do smaku. Formować kotleciki, usmażyć na brązowo. Usmażone kotleciki ułożyć w naczyniu żaroodpornym, zalać sosem( tak aby przykryć całe kotleciki). Piec w 180 stopniach przez godzinę pół godziny przed końcem zwiększyć temperaturę do 200 stopni.