Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dla milosników cukinii i szybkiej kuchni. Obiad w 15 minut, prosty, smaczny,...
Odsłon: 5522
Przepis dnia
Kotlet Herkulesa powstaje dzięki połączeniu aromatycznych składników marynaty...
Odsłon: 48000
Dla milosników cukinii i szybkiej kuchni. Obiad w 15 minut, prosty, smaczny,...
Odsłon: 5522
Przepis dnia
Kotlet Herkulesa powstaje dzięki połączeniu aromatycznych składników marynaty...
Odsłon: 48000
Składniki
Kapustę zetrzeć na tarce jarzynowej lub drobno pokroić, wrzucić do wrzątku(po zagotowaniu odcedzić i wystudzić). Dodać zmielone mięso czosnek oraz cebulę. Wszystko dokładnie wymieszać, dokładnie wymieszać, doprawić do smaku. Formować kotleciki, usmażyć na brązowo. Usmażone kotleciki ułożyć w naczyniu żaroodpornym, zalać sosem( tak aby przykryć całe kotleciki). Piec w 180 stopniach przez godzinę pół godziny przed końcem zwiększyć temperaturę do 200 stopni.