Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1671
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1463
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1463
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1656
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1671
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1463
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1463
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1656
Składniki
Kapustę zetrzeć na tarce jarzynowej lub drobno pokroić, wrzucić do wrzątku(po zagotowaniu odcedzić i wystudzić). Dodać zmielone mięso czosnek oraz cebulę. Wszystko dokładnie wymieszać, dokładnie wymieszać, doprawić do smaku. Formować kotleciki, usmażyć na brązowo. Usmażone kotleciki ułożyć w naczyniu żaroodpornym, zalać sosem( tak aby przykryć całe kotleciki). Piec w 180 stopniach przez godzinę pół godziny przed końcem zwiększyć temperaturę do 200 stopni.