Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybkie i bardzo proste danie, niezwykle smaczne jako kolacja lub przekąska,...
Odsłon: 193
Lekki jogurtowy deser z galaretką i musli. Pyszny i słodki. Szybki do zrobien...
Odsłon: 938
Szybkie i bardzo proste danie, niezwykle smaczne jako kolacja lub przekąska,...
Odsłon: 193
Lekki jogurtowy deser z galaretką i musli. Pyszny i słodki. Szybki do zrobien...
Odsłon: 938
Składniki
Kapustę zetrzeć na tarce jarzynowej lub drobno pokroić, wrzucić do wrzątku(po zagotowaniu odcedzić i wystudzić). Dodać zmielone mięso czosnek oraz cebulę. Wszystko dokładnie wymieszać, dokładnie wymieszać, doprawić do smaku. Formować kotleciki, usmażyć na brązowo. Usmażone kotleciki ułożyć w naczyniu żaroodpornym, zalać sosem( tak aby przykryć całe kotleciki). Piec w 180 stopniach przez godzinę pół godziny przed końcem zwiększyć temperaturę do 200 stopni.