Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Gołąbki, przygotowane jako kotlety mielone z ryżem i kapustą. Jest to szybsza wersja tradycyjnych gołąbków
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 1021
W czasie wakacji obowiązkowo muszą być pierogi z jagodami.
Odsłon: 344
Łatwa w przygotowaniu, bardzo smakowita.
Odsłon: 3196
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso niezbyt smaczn...
Odsłon: 632
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 1021
W czasie wakacji obowiązkowo muszą być pierogi z jagodami.
Odsłon: 344
Łatwa w przygotowaniu, bardzo smakowita.
Odsłon: 3196
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso niezbyt smaczn...
Odsłon: 632
Składniki
Kapustę szatkujemy gotujemy do miękkości w między czasie gotujemy później torebkę ryżu . Studzimy ryż i kapustę, dodajemy mięso i przyprawy doprawiamy do smaku . Formujemy kotleciki i obsmażamy na oleju. Wkładamy do naczynia żaroodpornego. Woda z przecierem gotujemy 2 minuty do zgęstnienia. Zalewamy gołąbki przykrywamy i wkładamy do nagrzanego piekarnika 180-200 stopni na pół godz.