Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Gołąbki, przygotowane jako kotlety mielone z ryżem i kapustą. Jest to szybsza wersja tradycyjnych gołąbków
Przepis dnia
Czebureki - przysmak tatarski, wersja mini i wyrób domowy. Te pierożki nie w...
Odsłon: 68313
Polecam to zniewalające danie. Łosoś oprószony cytrynowym pieprzem, szpinak d...
Odsłon: 2010
Przepis dnia
Czebureki - przysmak tatarski, wersja mini i wyrób domowy. Te pierożki nie w...
Odsłon: 68313
Polecam to zniewalające danie. Łosoś oprószony cytrynowym pieprzem, szpinak d...
Odsłon: 2010
Składniki
Kapustę szatkujemy gotujemy do miękkości w między czasie gotujemy później torebkę ryżu . Studzimy ryż i kapustę, dodajemy mięso i przyprawy doprawiamy do smaku . Formujemy kotleciki i obsmażamy na oleju. Wkładamy do naczynia żaroodpornego. Woda z przecierem gotujemy 2 minuty do zgęstnienia. Zalewamy gołąbki przykrywamy i wkładamy do nagrzanego piekarnika 180-200 stopni na pół godz.