Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Gołąbki, przygotowane jako kotlety mielone z ryżem i kapustą. Jest to szybsza wersja tradycyjnych gołąbków
Pyszne danie obiadowe na każdą okazje. Uwielbiam czerwona kapustę, jest smacz...
Odsłon: 9940
Bardzo łatwe danie. Tylko trzy składniki, a pychoty cały talerz.
Odsłon: 8934
Ziemniaki biedaka to bardzo prosty i tani przepis na pożywne danie. Tak przyg...
Odsłon: 6334
Pyszne danie obiadowe na każdą okazje. Uwielbiam czerwona kapustę, jest smacz...
Odsłon: 9940
Bardzo łatwe danie. Tylko trzy składniki, a pychoty cały talerz.
Odsłon: 8934
Ziemniaki biedaka to bardzo prosty i tani przepis na pożywne danie. Tak przyg...
Odsłon: 6334
Składniki
Kapustę szatkujemy gotujemy do miękkości w między czasie gotujemy później torebkę ryżu . Studzimy ryż i kapustę, dodajemy mięso i przyprawy doprawiamy do smaku . Formujemy kotleciki i obsmażamy na oleju. Wkładamy do naczynia żaroodpornego. Woda z przecierem gotujemy 2 minuty do zgęstnienia. Zalewamy gołąbki przykrywamy i wkładamy do nagrzanego piekarnika 180-200 stopni na pół godz.