Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Nie które osoby nie lubią kapusty w normalnych gołąbkach więc wyszukałam mały zamiennik.
To szybki i łatwy do przygotowania placek – nawet laik kulinarny sobie poradz...
Odsłon: 125
Żeby sobie trochę poprawić humor i rozgrzać w coraz chłodniejsze wieczory pol...
Odsłon: 134
Delikatne mięso, z pysznym i aromatycznych sosem. Danie proste do przygotowan...
Odsłon: 141
Pomysł na dodatek do obiadu zamiast sałatki bądź surówki. Zabiera niecałe 15...
Odsłon: 30
Dzisiaj mam dla Was przepyszne pierożki z nadzieniem marchewkowym. Nadzienie...
Odsłon: 33
To szybki i łatwy do przygotowania placek – nawet laik kulinarny sobie poradz...
Odsłon: 125
Żeby sobie trochę poprawić humor i rozgrzać w coraz chłodniejsze wieczory pol...
Odsłon: 134
Delikatne mięso, z pysznym i aromatycznych sosem. Danie proste do przygotowan...
Odsłon: 141
Pomysł na dodatek do obiadu zamiast sałatki bądź surówki. Zabiera niecałe 15...
Odsłon: 30
Dzisiaj mam dla Was przepyszne pierożki z nadzieniem marchewkowym. Nadzienie...
Odsłon: 33
Składniki
Kapustę zetrzeć na tarce i posoli. Odstawić na pół godziny żeby puściła sok, który trzeba zlać.
Mięso wymieszać z jajami kaszka manną kapustą i czosnkiem – przyprawić.
Smażyć na oleju tylko uważać bo kapusta może się przypalać. Gdy będą już rumiane wlać wodę i dodać koncentrat.