Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Nie które osoby nie lubią kapusty w normalnych gołąbkach więc wyszukałam mały zamiennik.
Masz dylemat, co zjeść? Ta zapiekanka jest świetna na każdą porę dnia i na ka...
Odsłon: 35
Klasyka na polskim stole, śledzie w oleju. Sprawdzą się na co dzień i od świę...
Odsłon: 51
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 282
Masz dylemat, co zjeść? Ta zapiekanka jest świetna na każdą porę dnia i na ka...
Odsłon: 35
Klasyka na polskim stole, śledzie w oleju. Sprawdzą się na co dzień i od świę...
Odsłon: 51
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 282
Składniki
Kapustę zetrzeć na tarce i posoli. Odstawić na pół godziny żeby puściła sok, który trzeba zlać.
Mięso wymieszać z jajami kaszka manną kapustą i czosnkiem – przyprawić.
Smażyć na oleju tylko uważać bo kapusta może się przypalać. Gdy będą już rumiane wlać wodę i dodać koncentrat.