Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Super przepis na gołąbki.
Proste danie z młodymi ziemniakami i bobem, doprawione czosnkiem, cytryną i s...
Odsłon: 137
Karkówka do obiadu długo pieczona, w sosie maślanym, ze słodko-pikantną nutą...
Odsłon: 658
Smaczny domowy przepis na ogórki kiszone. Takie jakie robiły nasz mamy, babcie.
Odsłon: 8693
Taki słodki drobiazg do kawy. Polecam. Zrobienie takich ciasteczek, to dosłow...
Odsłon: 3016
Proste danie z młodymi ziemniakami i bobem, doprawione czosnkiem, cytryną i s...
Odsłon: 137
Karkówka do obiadu długo pieczona, w sosie maślanym, ze słodko-pikantną nutą...
Odsłon: 658
Smaczny domowy przepis na ogórki kiszone. Takie jakie robiły nasz mamy, babcie.
Odsłon: 8693
Taki słodki drobiazg do kawy. Polecam. Zrobienie takich ciasteczek, to dosłow...
Odsłon: 3016
Składniki
Przygotowanie: Słoninę i cebulę pokroić w kostkę, zalać wywarem, wsypać ryż i dusić 15 minut. Paprykę pociąć na małe kosteczki, zmieszać z mielonym mięsem, jajkiem i ryżem. Przyprawić. Zaparzoną kapustę faszerować. Żaroodporne naczynie wyścielić połową kapusty kiszonej, następnie ułożyć gotowe gołąbki, zalać roztopionym smalcem i keczupem. Na wierzch nałożyć resztę kapusty kiszonej. Piec w piekarniku w 200 stopniach, przez około 60 minut.