Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Super przepis na gołąbki.
Uszka z grzybami to jedna z obowiązkowych pozycji na wigilijnym stole. W wiel...
Odsłon: 1352
Polecam. Piernik miodem i przyprawami korzennymi stoi i ten taki jest.
Odsłon: 2943
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1029
Polecm. Ja oczywiście zaraz dodałabym np żurawinę, orzechy, ale takie było ży...
Odsłon: 1806
Uszka z grzybami to jedna z obowiązkowych pozycji na wigilijnym stole. W wiel...
Odsłon: 1352
Polecam. Piernik miodem i przyprawami korzennymi stoi i ten taki jest.
Odsłon: 2943
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1029
Polecm. Ja oczywiście zaraz dodałabym np żurawinę, orzechy, ale takie było ży...
Odsłon: 1806
Składniki
Przygotowanie: Słoninę i cebulę pokroić w kostkę, zalać wywarem, wsypać ryż i dusić 15 minut. Paprykę pociąć na małe kosteczki, zmieszać z mielonym mięsem, jajkiem i ryżem. Przyprawić. Zaparzoną kapustę faszerować. Żaroodporne naczynie wyścielić połową kapusty kiszonej, następnie ułożyć gotowe gołąbki, zalać roztopionym smalcem i keczupem. Na wierzch nałożyć resztę kapusty kiszonej. Piec w piekarniku w 200 stopniach, przez około 60 minut.