Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pychotka :) + Duża porcja ;)
Przepis dnia
Pieczone faworki to propozycja dla tych osób, które nie przepadają za smażony...
Odsłon: 17050
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2462
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4633
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1815
Przepis dnia
Pieczone faworki to propozycja dla tych osób, które nie przepadają za smażony...
Odsłon: 17050
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2462
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4633
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1815
Składniki
Kapustę sparzyć, zdjąć liście. Mięso przyprawić solą, pieprzami, dodać posiekaną cebulkę i czosnek, wymieszać z ryżem. Masę zawinąć szczelnie w liście kapusty. Na dnie garnka z grubym dnem ułożyć kilka liści kapusty, wlać wodę (ok. 1l), ułożyć skrawki mięsa, liść laurowy, ziele angielskie, na tym ułozyć pakieciki z mięsem. Dusić ok. 20 minut. Po tym czasie dodać pomidory i koncentrat + majeranek. Dusić jeszcze ok. 20 minut aż sos zgęstnieje, a kapusta zmięknie.