Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pychotka :) + Duża porcja ;)
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7774
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 264
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 2904
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 572
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7774
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 264
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 2904
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 572
Składniki
Kapustę sparzyć, zdjąć liście. Mięso przyprawić solą, pieprzami, dodać posiekaną cebulkę i czosnek, wymieszać z ryżem. Masę zawinąć szczelnie w liście kapusty. Na dnie garnka z grubym dnem ułożyć kilka liści kapusty, wlać wodę (ok. 1l), ułożyć skrawki mięsa, liść laurowy, ziele angielskie, na tym ułozyć pakieciki z mięsem. Dusić ok. 20 minut. Po tym czasie dodać pomidory i koncentrat + majeranek. Dusić jeszcze ok. 20 minut aż sos zgęstnieje, a kapusta zmięknie.