Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam całym sercem,wyszły przesmaczne i takie proste do zrobienia:)
Placki z jabłkami przypominają nam smaki dzieciństwa. Są szybkie w przygotowa...
Odsłon: 3495
Odpowiednio przygotowany i podany soczysty melon będzie wspaniały na drugie ś...
Odsłon: 51
Tej surówki nie trzeba nikomu przedstawiać. To klasyka polskich surówek, któr...
Odsłon: 2955
Łatwy, szybki biszkopt, który zawsze się udaje. Niedrogie i proste składniki....
Odsłon: 171
Prosty krem z sera mascarpone i kremówki . Można nim przekładać i ozdabiać ci...
Odsłon: 132
Placki z jabłkami przypominają nam smaki dzieciństwa. Są szybkie w przygotowa...
Odsłon: 3495
Odpowiednio przygotowany i podany soczysty melon będzie wspaniały na drugie ś...
Odsłon: 51
Tej surówki nie trzeba nikomu przedstawiać. To klasyka polskich surówek, któr...
Odsłon: 2955
Łatwy, szybki biszkopt, który zawsze się udaje. Niedrogie i proste składniki....
Odsłon: 171
Prosty krem z sera mascarpone i kremówki . Można nim przekładać i ozdabiać ci...
Odsłon: 132
Składniki
Mięso zmielić. Cebulkę pokrojoną w kostkę wrzucić do stopionego podgardla i zrumienić. Kaszę i ryż w torebkach ugotować 10 min.. Wszystko dać do miski ,doprawić do smaku pieprzem,solą i jarzynką ,wymieszać. Wcześniej sparzone liście kapusty oczyścić z twardej łodygi. Na spód rondla położyć liście kapusty. Pozostałe zawijać z mięsem i układać w rondlu. Na wierzch dać liście które nie były potrzebne.Zalać bulionem,dodać listki laurowe i ziele angielskie. Gotować 1/2godz. Podawać same lub z sosem pomidorowym czy też grzybowym. Smacznego życzę!