Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
smak gołąbków a o ile prościej
Delikatna w smaku. pożywna jako danie jednogarnkowe.
Odsłon: 118
Smakowity dodatek do mięsa z grilla. Sos na bazie jogurtu, majonezu, czosnku...
Odsłon: 1131
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 452
Delikatna w smaku. pożywna jako danie jednogarnkowe.
Odsłon: 118
Smakowity dodatek do mięsa z grilla. Sos na bazie jogurtu, majonezu, czosnku...
Odsłon: 1131
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 452
Składniki
Kapustę drobno poszatkować,ryż ugotować al dente ,cebulę pokroić i zeszklić na oleju .Do dużej miski wsypać kapustę,gorący ryż,mięso mielone,cebulę , tuczone ziemniaki ,zmiażdżone ząbki czosnku,i wbić jajka wszystko dokładnie wymieszać i doprawić do smaku.Masę wyłożyć do naczynia żaroodpornego wysmarowanego margaryną ugniatając porządnie łyżką i zapiekać w piekarniku w 180 stopniach ok. 60 minut 15 minut przed końcem posypać startym żółtym serem.Życzę smacznego.