Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Gołąbki dla wegetarian, są przepyszne.
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 159
Delikatna w smaku. pożywna jako danie jednogarnkowe.
Odsłon: 210
Smakowity dodatek do mięsa z grilla. Sos na bazie jogurtu, majonezu, czosnku...
Odsłon: 1292
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 514
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 159
Delikatna w smaku. pożywna jako danie jednogarnkowe.
Odsłon: 210
Smakowity dodatek do mięsa z grilla. Sos na bazie jogurtu, majonezu, czosnku...
Odsłon: 1292
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 514
Składniki
Wykonanie: Kaszę ugotować w 1 litrze osolonej wody i pod koniec gotowania wymieszać z zmielonymi pomidorami i częścią oleju z pomidorów. Kaszę przestudzić, a w między czasie sparzyć liście kapusty, ścinając zgrubienia. Na liście nakładać kaszę formując gołąbki i układać w naczyniu żaroodpornym posmarowanym olejem. Każdą warstwę również skropić olejem i upiec w piekarniku.