Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Po prostu, takie z grzybami.
Gołąbki z nadzieniem zrobionym z mielonego mięsa wieprzowego i ryżu, zawinięt...
Odsłon: 18482
Klasyczne gołąbki zrobione z parzonych liści białej kapusty i farszu mięsno r...
Odsłon: 14029
Przepis pochodzi z książki „100 potraw oszczędnościowych doby dzisiejszej” z...
Odsłon: 3553
Witam. Dzisiejszy przepis to prawdziwa bomba dla naszych kubków smakowych. Po...
Odsłon: 16
Obłędne, maślane o wyrazistym serowym smaku krakersy, które przygotujecie w k...
Odsłon: 70
Świetna przekąska na imprezę. Grissini z ziarnami to idealny dodatek do wszel...
Odsłon: 49
Polecam proste ,nieskomplikowane wykonanie pączków. Pączki nadziane powidłami...
Odsłon: 846
Witam. Dzisiejszy przepis to prawdziwa bomba dla naszych kubków smakowych. Po...
Odsłon: 16
Obłędne, maślane o wyrazistym serowym smaku krakersy, które przygotujecie w k...
Odsłon: 70
Świetna przekąska na imprezę. Grissini z ziarnami to idealny dodatek do wszel...
Odsłon: 49
Polecam proste ,nieskomplikowane wykonanie pączków. Pączki nadziane powidłami...
Odsłon: 846
Składniki
Liście kapusty sparzamy we wrzątku. Ryż gotujemy al dente. Mięso mielimy z grzybami i natką. Ryż łączymy z mięsem i grzybami. Do smaku doprawiamy solą i pieprzem. Farsz układamy a brzegu każdego liścia, ciasno zawijając. Układamy w brytfance, zalewamy niewielką ilością bulionu. Pieczemy pod przykryciem 90 min. w 180°C. Podajemy z ulubionym sosem.
Przepisy Dania główne
Dania główne
Sznycel wiedeński
Dania główne
Rosół z kaczki
Dania główne
Pieczone kotlety z kurczaka z warzywami
Dania główne
Zapiekanka z zupek chińskich
Sznycel wiedeński
Sznycel wiedeński z cielęciny jest bardzo delikatny i soczysty. Najlepiej sma...
Odsłon: 2524
Rosół z kaczki
Pyszny rosół, idealne na obiad.
Odsłon: 105