Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Po prostu, takie z grzybami.
Delikatne , aromatyczne mięso rozpływa się w ustach, idealne na obiad.
Odsłon: 7475
Smaczne danie obiadowe lub drugie śniadanie w pracy.
Odsłon: 2417
Delikatne , aromatyczne mięso rozpływa się w ustach, idealne na obiad.
Odsłon: 7475
Smaczne danie obiadowe lub drugie śniadanie w pracy.
Odsłon: 2417
Składniki
Liście kapusty sparzamy we wrzątku. Ryż gotujemy al dente. Mięso mielimy z grzybami i natką. Ryż łączymy z mięsem i grzybami. Do smaku doprawiamy solą i pieprzem. Farsz układamy a brzegu każdego liścia, ciasno zawijając. Układamy w brytfance, zalewamy niewielką ilością bulionu. Pieczemy pod przykryciem 90 min. w 180°C. Podajemy z ulubionym sosem.