Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Po prostu, takie z grzybami.
Ciasto Biała Góra to wielowarstwowy deser z lekkiego biszkoptu, chrupiącej be...
Odsłon: 116005
kto lubi grzybową musi tą zupę zrobić. Jest szybka i prosta do zrobienia zupa...
Odsłon: 7906
Przepis pochodzi z niesamowitej książki kucharskiej, napisanej przez śp. Hann...
Odsłon: 2985
Prosta sałatka z makaronu orzo, ananasa, selera naciowego, jajek, szynki, ogó...
Odsłon: 1432
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 1261
Ciasto Biała Góra to wielowarstwowy deser z lekkiego biszkoptu, chrupiącej be...
Odsłon: 116005
kto lubi grzybową musi tą zupę zrobić. Jest szybka i prosta do zrobienia zupa...
Odsłon: 7906
Przepis pochodzi z niesamowitej książki kucharskiej, napisanej przez śp. Hann...
Odsłon: 2985
Prosta sałatka z makaronu orzo, ananasa, selera naciowego, jajek, szynki, ogó...
Odsłon: 1432
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 1261
Składniki
Liście kapusty sparzamy we wrzątku. Ryż gotujemy al dente. Mięso mielimy z grzybami i natką. Ryż łączymy z mięsem i grzybami. Do smaku doprawiamy solą i pieprzem. Farsz układamy a brzegu każdego liścia, ciasno zawijając. Układamy w brytfance, zalewamy niewielką ilością bulionu. Pieczemy pod przykryciem 90 min. w 180°C. Podajemy z ulubionym sosem.