Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Troszke inne gołąbki ale jakże pyyyszne....
Dwa hity, Murzynek i Izaura, przy jednym ucieraniu ciasta. Kochaliśmy je za...
Odsłon: 6910
Polecam. Może być świąteczny, może być na co dzień.
Odsłon: 5139
Gulasz z mięsa wieprzowego -delikatnej i lekko tłustej łopatki z dodatkiem wa...
Odsłon: 2142
Dwa hity, Murzynek i Izaura, przy jednym ucieraniu ciasta. Kochaliśmy je za...
Odsłon: 6910
Polecam. Może być świąteczny, może być na co dzień.
Odsłon: 5139
Gulasz z mięsa wieprzowego -delikatnej i lekko tłustej łopatki z dodatkiem wa...
Odsłon: 2142
Składniki
Liście kapusty opłucz, włóż na 2 minuty do wrzątku. Osącz.
Cebule obierz, posiekaj. Połowę cebuli zeszklij na rozgrzanym oleju,dodaj mięso, podsmaż. Zdejmij z ognia, dodaj ser, jajko i wymieszaj.
Kajzerkę obierz ze skórki, miąższ pokrusz i dodaj do masy mięsnej razem ze szczypiorkiem. Wymieszaj , przypraw papryką,solą i pieprzem. Gotową masę rozłóż na liściach kapusty i zwiń ciasno.
Pomidory sparz, obierz i drobno pokrój. Dodaj resztę cebuli i koncentrat, przypraw.Masę ułóż w formie, wlej bulion, ułóż gołąbki.
Piec pod przykryciem 80 minut w 190 stopniach.
SMACZNEGO:))