Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Troszke inne gołąbki ale jakże pyyyszne....
Borówki - jeden z moich ulubionych przysmaków lata. Tym razem użyliśmy ich w...
Odsłon: 194
Soczysta pieczeń ze schabu świetnie komponuje się z ziemniaczkami z ziołowym...
Odsłon: 29
Surówki z kapusty często okraszone są sporą ilością majonezu, co dodaje im pu...
Odsłon: 17424
Borówki - jeden z moich ulubionych przysmaków lata. Tym razem użyliśmy ich w...
Odsłon: 194
Soczysta pieczeń ze schabu świetnie komponuje się z ziemniaczkami z ziołowym...
Odsłon: 29
Surówki z kapusty często okraszone są sporą ilością majonezu, co dodaje im pu...
Odsłon: 17424
Składniki
Liście kapusty opłucz, włóż na 2 minuty do wrzątku. Osącz.
Cebule obierz, posiekaj. Połowę cebuli zeszklij na rozgrzanym oleju,dodaj mięso, podsmaż. Zdejmij z ognia, dodaj ser, jajko i wymieszaj.
Kajzerkę obierz ze skórki, miąższ pokrusz i dodaj do masy mięsnej razem ze szczypiorkiem. Wymieszaj , przypraw papryką,solą i pieprzem. Gotową masę rozłóż na liściach kapusty i zwiń ciasno.
Pomidory sparz, obierz i drobno pokrój. Dodaj resztę cebuli i koncentrat, przypraw.Masę ułóż w formie, wlej bulion, ułóż gołąbki.
Piec pod przykryciem 80 minut w 190 stopniach.
SMACZNEGO:))