Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
...robiłam różne golonki jedne smakowały mi mniej inne bardziej ale dla mnie najlepsza jest właśnie ta z przepisu mamy. U mnie kość wyjęta ale oczywiście golonkę można zrobić z kością wtedy oczywiście będzie fajniej wyglądała...
Krokiety kowalowej to danie w wersji wytrawnej, dla miłośników konkretnych i...
Odsłon: 3960
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34229
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1705
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113660
Krokiety kowalowej to danie w wersji wytrawnej, dla miłośników konkretnych i...
Odsłon: 3960
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34229
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1705
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113660
Składniki
Z golonki wyjmujemy kość dokładnie obsmażamy z obu stron żeby się ładnie zarumieniła. Przekładamy do garnka.
Na tłuszczu który nam pozostał przesmażamy cebulę pokrojoną w nieco grubsze pióra cebulę. Następnie dodajemy czosnek i paprykę na 2 minutki.
Wszystko z patelni przekładamy do garnka z golonką. Dodajemy pozostałe przyprawy. Podlewamy woda i dusimy około 2 godziny. Zaglądając od czasu do czasu