Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
...robiłam różne golonki jedne smakowały mi mniej inne bardziej ale dla mnie najlepsza jest właśnie ta z przepisu mamy. U mnie kość wyjęta ale oczywiście golonkę można zrobić z kością wtedy oczywiście będzie fajniej wyglądała...
Masz dylemat, co zjeść? Ta zapiekanka jest świetna na każdą porę dnia i na ka...
Odsłon: 44
Klasyka na polskim stole, śledzie w oleju. Sprawdzą się na co dzień i od świę...
Odsłon: 57
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 288
Masz dylemat, co zjeść? Ta zapiekanka jest świetna na każdą porę dnia i na ka...
Odsłon: 44
Klasyka na polskim stole, śledzie w oleju. Sprawdzą się na co dzień i od świę...
Odsłon: 57
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 288
Składniki
Z golonki wyjmujemy kość dokładnie obsmażamy z obu stron żeby się ładnie zarumieniła. Przekładamy do garnka.
Na tłuszczu który nam pozostał przesmażamy cebulę pokrojoną w nieco grubsze pióra cebulę. Następnie dodajemy czosnek i paprykę na 2 minutki.
Wszystko z patelni przekładamy do garnka z golonką. Dodajemy pozostałe przyprawy. Podlewamy woda i dusimy około 2 godziny. Zaglądając od czasu do czasu