Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Aromatyczne mięso ,rozpływa się w ustach,serdecznie polecam mój przepis:)
Placki ziemniaczane to klasyczne danie, które uwielbia wielu z nas. Złociste,...
Odsłon: 671
Pieczeń podana z kaszą i surówką z kapusty pekińskiej.
Odsłon: 98
Mając te składniki jakie podaje niżej głód nam nie jest groźny i niezapowiedz...
Odsłon: 2781
Polecam.
Odsłon: 497
Pyszne i proste do upieczenia ciasteczka owsiane o piernikowym smaku idealne...
Odsłon: 733
Placki ziemniaczane to klasyczne danie, które uwielbia wielu z nas. Złociste,...
Odsłon: 671
Pieczeń podana z kaszą i surówką z kapusty pekińskiej.
Odsłon: 98
Mając te składniki jakie podaje niżej głód nam nie jest groźny i niezapowiedz...
Odsłon: 2781
Polecam.
Odsłon: 497
Pyszne i proste do upieczenia ciasteczka owsiane o piernikowym smaku idealne...
Odsłon: 733
Składniki
Golonka indycze obsmażyć z każdej strony na gęsim smalcu. Przełożyć do rondla dodać wszystkie przyprawy. Podlać wodą ,przykryć i dusić około 50min.Jeśli nam woda odparuje trzeba jeszcze podlać i dalej dusić. Cebulę pokrojoną w piórka usmażyć na tłuszczu spod smażenia golonek. Kiedy golonka są już miękkie dodać podsmażoną cebule,zamieszać i jeszcze 10 min.całość podsmażyć. Na końcu doprawiamy jeszcze do smaku jeśli jest taka konieczność.
Smacznego życzę!