Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis dnia
Smaczek teścia to danie, którego nikt nie odmówi. W dodatku pysznie miękkie m...
Odsłon: 11974
Placki ziemniaczane to klasyczne danie, które uwielbia wielu z nas. Złociste,...
Odsłon: 907
Pieczeń podana z kaszą i surówką z kapusty pekińskiej.
Odsłon: 114
Mając te składniki jakie podaje niżej głód nam nie jest groźny i niezapowiedz...
Odsłon: 2904
Przepis dnia
Smaczek teścia to danie, którego nikt nie odmówi. W dodatku pysznie miękkie m...
Odsłon: 11974
Placki ziemniaczane to klasyczne danie, które uwielbia wielu z nas. Złociste,...
Odsłon: 907
Pieczeń podana z kaszą i surówką z kapusty pekińskiej.
Odsłon: 114
Mając te składniki jakie podaje niżej głód nam nie jest groźny i niezapowiedz...
Odsłon: 2904
Składniki
Golonkę włożyć do marynaty - dodać wody tak by golonka była przykryta. Marynować min przez noc ( u mnie 36 godzin.) Marchew, Pietruszkę zetrzeć na tarce o grubych oczkach. Por pokroić w krążki, cebulę w piórka. Przełożyć do wolnowara. Doprawić solą i pieprzem, dołożyć liście laurowe. Dodać golonkę, ustawić na wysoki ogień na ok 6-8 godzin. Smacznego.