Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczne, delikatne mięso do obiadu. Chociaż nie tylko. Po wystudzeniu można je pokroić na plastry i podawać jako wędlinę. Przygotowanie zabiera trochę czasu. Uważam jednak, że warto od czasu do czasu zafundować rodzinie taki rarytas.
Pyszne danie obiadowe na każdą okazje. Uwielbiam czerwona kapustę, jest smacz...
Odsłon: 9971
Bardzo łatwe danie. Tylko trzy składniki, a pychoty cały talerz.
Odsłon: 8994
Ziemniaki biedaka to bardzo prosty i tani przepis na pożywne danie. Tak przyg...
Odsłon: 6370
Pyszne danie obiadowe na każdą okazje. Uwielbiam czerwona kapustę, jest smacz...
Odsłon: 9971
Bardzo łatwe danie. Tylko trzy składniki, a pychoty cały talerz.
Odsłon: 8994
Ziemniaki biedaka to bardzo prosty i tani przepis na pożywne danie. Tak przyg...
Odsłon: 6370
Składniki
Wymieszać składniki marynaty. Liski laurowe można rozdrobnić. Mięso umyć. Ja zdjęłam skórkę, bo jej nie lubimy. Jak kto uważa - można ją oczywiście zostawić. Natrzeć mięso marynatą i przełożyć do naczynia żaroodpornego. Dać do lodówki na kilka godzin. Można nawet na całą noc. Piec pod przykryciem w 180 st. C około dwóch godzin. Od czasu do czasu polać wytworzonym sosem.