Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszny i zdrowy obiadek.
Propozycja na kolorowe, smaczne i zdrowe danie, które urozmaici nasz posiłek....
Odsłon: 8019
Przepyszne rolady z indyka nadziane biala kielbasa z dodatkiem smazonej cebul...
Odsłon: 2901
Składniki
Wykonanie: Mięso dokładnie oczyścić z żyłek, posypać solą i pieprzem do smaku i dokładni utłuc, po czym odstawić na pół godziny aby mięso trochę skruszało. W między czasie pora dokładnie oczyścić, drobno posiekać i usmażyć na maśle z dodatkiem soli do smaku. Na przygotowanym mięsie rozłożyć przygotowanego pora.
Zwinąć dosyć mocno w rulon, zaginając boki do środka i posypać pieprzem. Gotową roladkę położyć na foli spożywczej i zawinąć bardzo szczelnie. W rondlu zagotować wodę, włożyć roladkę i gotować przez 20-25 minut na małym ogniu. Po ugotowaniu ostudzić i pokroić ukośnie w plastry. Musimy pamiętać aby roladka była bardzo szczelnie zawinięta w folię, tak aby podczas gotowania nie dostała się do środka woda. Tak przygotowane mięso z indyka wybornie smakuję z surówką z czerwonej kapusty z dodatkiem startego jabłka.
Przepisy Dania główne
Dania główne
Mini gołąbki z recyklingu
Dania główne
Makaron z kurczakiem i szpinakiem
Dania główne
Żeberka w keczupie
Dania główne
Pierogi z soczewicą
Mini gołąbki z recyklingu
Moje gołąbki z recyklingu różnią się od klasycznych farszem. Farszem jest suc...
Odsłon: 106
Makaron z kurczakiem i szpinakiem
Makaron z kurczakiem i szpinakiem to propozycja na szybki i smaczny obiad dla...
Odsłon: 96