Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jajka wkładamy do zimnej wody, aby nie popękały. Od momentu zagotowania gotujemy jajka 2 minuty. Zalewamy zimną wodą, aby przerwać gotowanie i obniżyć temperaturę wewnątrz jajek. Jeżeli chcemy jeść na ciepło, wyjmujemy jajka z zimnej wody po dwóch minutach. Ukłony dla zagorzałych " jajcarzy "!
Ciasto Biała Góra to wielowarstwowy deser z lekkiego biszkoptu, chrupiącej be...
Odsłon: 98737
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 1946
Krokiety z mięsem z rosołu, idealne połączenie smaku i filozofii nie marnowan...
Odsłon: 5790
Tradycyjne kotlety schabowe w nieco innym wydaniu. Jest to danie łatwe w przy...
Odsłon: 5789
Ciasto Biała Góra to wielowarstwowy deser z lekkiego biszkoptu, chrupiącej be...
Odsłon: 98737
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 1946
Krokiety z mięsem z rosołu, idealne połączenie smaku i filozofii nie marnowan...
Odsłon: 5790
Tradycyjne kotlety schabowe w nieco innym wydaniu. Jest to danie łatwe w przy...
Odsłon: 5789
Składniki
Uwaga dla początkujących: jajka to nie ziemniaki, długie gotowanie nie powoduje rozgotowania na miękko.