Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jajka wkładamy do zimnej wody, aby nie popękały. Od momentu zagotowania gotujemy jajka 2 minuty. Zalewamy zimną wodą, aby przerwać gotowanie i obniżyć temperaturę wewnątrz jajek. Jeżeli chcemy jeść na ciepło, wyjmujemy jajka z zimnej wody po dwóch minutach. Ukłony dla zagorzałych " jajcarzy "!
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1326820
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 12134
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 17054
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1326820
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 12134
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 17054
Składniki
Uwaga dla początkujących: jajka to nie ziemniaki, długie gotowanie nie powoduje rozgotowania na miękko.