Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dziś postanowiłam zrobić dzień bez obiadu, zamiast dwudaniowego obiadu proponuję ugotowany kalafior w wodzie. Kalafior ma dużo witamin i jest bardzo zdrowym kwiatem.
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 218
Delikatna w smaku. pożywna jako danie jednogarnkowe.
Odsłon: 220
Smakowity dodatek do mięsa z grilla. Sos na bazie jogurtu, majonezu, czosnku...
Odsłon: 1321
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 682
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 218
Delikatna w smaku. pożywna jako danie jednogarnkowe.
Odsłon: 220
Smakowity dodatek do mięsa z grilla. Sos na bazie jogurtu, majonezu, czosnku...
Odsłon: 1321
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 682
Składniki
W dużym garnku zagotowuję 3 litry wody z solą. Do gotującej się wody wkładam kalafior i gotuję 20 minut,sprawdzamy widelcem miękkość kalafiora. Gdy jest już miękki, odlewamy wodę, wyjmujemy kalafior na duży talerz, dzielimy na połowę.
Każdą połowę kalafiora układamy na osobne talerze i konsumujemy witaminki, tak bez żadnych dodatków.
Smacznego :)