Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo prosty i szybki sposób na karkówkę. Jednocześnie tak przygotowana karkówka jest pełna smaku oraz apetycznie wygląda.
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 113
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 113
Składniki
Składniki glazury mieszamy. Za pomocą pędzelka kuchennego smarujemy nią plastry mięsa. Mięso odstawiamy na 10-15 minut, aby przeszło smakiem marynaty. Mięso układamy na rozgrzaną płytę grillową i grillujemy po 2-3 minuty z każdej strony. Usmażone na grillu mięso smarujemy pozostałą marynatą. Tak przygotowane mięso proponuję podać z purée ziemniaczanym i ulubioną surówką.