Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo prosty i szybki sposób na karkówkę. Jednocześnie tak przygotowana karkówka jest pełna smaku oraz apetycznie wygląda.
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1326742
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 12128
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 17013
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1326742
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 12128
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 17013
Składniki
Składniki glazury mieszamy. Za pomocą pędzelka kuchennego smarujemy nią plastry mięsa. Mięso odstawiamy na 10-15 minut, aby przeszło smakiem marynaty. Mięso układamy na rozgrzaną płytę grillową i grillujemy po 2-3 minuty z każdej strony. Usmażone na grillu mięso smarujemy pozostałą marynatą. Tak przygotowane mięso proponuję podać z purée ziemniaczanym i ulubioną surówką.