Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Delikatne tofu w smakowitej, piwnej marynacie. Pozbawiona cholesterolu i bogata w białko propozycja na grilla. Spodoba się także mięsożercom! Składniki: Tofu naturalne 180 g lub 200 g Marynata: 2 łyżki sosu sojowego 7 łyżek jasnego piwa 1 łyżeczka miodu lub syropu klonowego Tofu pokrój w słupki. Składniki marynaty wymieszaj. Włóż słupki tofu na 20 minut do marynaty, a później wrzuć je na ruszt!
Polędwica należy do tej partii wieprzowiny, którą trudno jest zrobić na soczy...
Odsłon: 22059
Delikatne kotleciki z piersi kurczaka, lekko przyprawione, w sam raz na obiad...
Odsłon: 94
Lekkie, puszyste i mięciutkie ciasto drożdżowe. Takie przygotowane własnoręcz...
Odsłon: 371
Rzodkiewki najczęściej zajadamy chrupiące jako dodatek do kanapek lub sałatek...
Odsłon: 100
Bardzo pożywne, pełne białka danie, bez węglowodanów.
Odsłon: 155
Polędwica należy do tej partii wieprzowiny, którą trudno jest zrobić na soczy...
Odsłon: 22059
Delikatne kotleciki z piersi kurczaka, lekko przyprawione, w sam raz na obiad...
Odsłon: 94
Lekkie, puszyste i mięciutkie ciasto drożdżowe. Takie przygotowane własnoręcz...
Odsłon: 371
Rzodkiewki najczęściej zajadamy chrupiące jako dodatek do kanapek lub sałatek...
Odsłon: 100
Bardzo pożywne, pełne białka danie, bez węglowodanów.
Odsłon: 155
Składniki