Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Delikatne tofu w smakowitej, piwnej marynacie. Pozbawiona cholesterolu i bogata w białko propozycja na grilla. Spodoba się także mięsożercom! Składniki: Tofu naturalne 180 g lub 200 g Marynata: 2 łyżki sosu sojowego 7 łyżek jasnego piwa 1 łyżeczka miodu lub syropu klonowego Tofu pokrój w słupki. Składniki marynaty wymieszaj. Włóż słupki tofu na 20 minut do marynaty, a później wrzuć je na ruszt!
Kotlety faszerowane szynką i serem to klasyczny przepis, który zachwyca swoim...
Odsłon: 3975
Kruche i mocno maślane ciasteczka kakaowe z kawałkami białej czekolady. Bardz...
Odsłon: 145
Rogaliki zrobione tylko z mąki i serka mascarpone. Dwa składniki, do tego ulu...
Odsłon: 572
Ciasto smakuje rewelacyjnie i pięknie wygląda. Masa jogurtowa zrobiona jest z...
Odsłon: 390
Kotlety faszerowane szynką i serem to klasyczny przepis, który zachwyca swoim...
Odsłon: 3975
Kruche i mocno maślane ciasteczka kakaowe z kawałkami białej czekolady. Bardz...
Odsłon: 145
Rogaliki zrobione tylko z mąki i serka mascarpone. Dwa składniki, do tego ulu...
Odsłon: 572
Ciasto smakuje rewelacyjnie i pięknie wygląda. Masa jogurtowa zrobiona jest z...
Odsłon: 390
Składniki