Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne danie z grillowanym filetem podanym z ryżem i rukolą w sosie z pomidorów z czosnkiem i bazylią.
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 938
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 89
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2148
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4166
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 938
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 89
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2148
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4166
Składniki
Pomidory sparzyć, zmiksować blenderem i przepuścić przez sito. Do przecieru z pomidorów dodać zmiażdżony czosnek, cukier, szczyptę soli i bazylię. Całość gotować na małym ogniu około 4-5 minut mieszając.
Filet pokroić w plastry oprószyć solą i pieprzem.Mięso grillować lub usmażyć.
Na talerze położyć ugotowany według przepisu ryż, a także rukolę polaną sosem. Wyłożyć mięso i polać je ciepłym sosem.