Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne danie z grillowanym filetem podanym z ryżem i rukolą w sosie z pomidorów z czosnkiem i bazylią.
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 12055
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1342
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 12707
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 4094
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 12055
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1342
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 12707
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 4094
Składniki
Pomidory sparzyć, zmiksować blenderem i przepuścić przez sito. Do przecieru z pomidorów dodać zmiażdżony czosnek, cukier, szczyptę soli i bazylię. Całość gotować na małym ogniu około 4-5 minut mieszając.
Filet pokroić w plastry oprószyć solą i pieprzem.Mięso grillować lub usmażyć.
Na talerze położyć ugotowany według przepisu ryż, a także rukolę polaną sosem. Wyłożyć mięso i polać je ciepłym sosem.