Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne danie z grillowanym filetem podanym z ryżem i rukolą w sosie z pomidorów z czosnkiem i bazylią.
rewelacyjne ciasteczka-markizy kakaowe z kremem maślanym. Ciasto na te ciaste...
Odsłon: 10491
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 3126
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 2228
rewelacyjne ciasteczka-markizy kakaowe z kremem maślanym. Ciasto na te ciaste...
Odsłon: 10491
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 3126
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 2228
Składniki
Pomidory sparzyć, zmiksować blenderem i przepuścić przez sito. Do przecieru z pomidorów dodać zmiażdżony czosnek, cukier, szczyptę soli i bazylię. Całość gotować na małym ogniu około 4-5 minut mieszając.
Filet pokroić w plastry oprószyć solą i pieprzem.Mięso grillować lub usmażyć.
Na talerze położyć ugotowany według przepisu ryż, a także rukolę polaną sosem. Wyłożyć mięso i polać je ciepłym sosem.