Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybko, łatwo, smacznie!
Przygotować pieczarkę jak miseczkę.
Pozostałe składniki pokroić na niewielką kostkę (ok. 0,5 cm). Wymieszać, dosmaczyć (można każdy składnik umieścić w osobnej misce, aby w każdej porcji było takie samo nadzienie - wtedy należy "dosmaczyć" przy zawijaniu).
Pieczarki umieścić na kwadratach folii aluminiowej, nakładać do nich farsz (lub po kolei wszystkie składniki), ewentualnie dosmaczyć ( pamiętać, żeby za dużo nie nakładać (ok. 1 łyżki - inaczej folia pęknie przy zawijaniu).
Na wierzch położyć ok. 1/4 łyżeczki masła lub skropić olejem.
Pieczarki z farszem delikatnie opatulić w folię aluminiową.
Położyć na kratce średnio rozgrzanego grilla (nie może być ognia, węgielki się tylko żarzą). Piec, obracając wokół osi, ok. 1 godz.
Takim farszem można też naziewać paprykę,
Pyszna i szybka sałatka z pomidorami czerwoną cebulę i żółtym serem posypana...
Odsłon: 269
Pyszne i pożywna sałatka z makaronem, piersią z kurczaka oraz suszonymi pomid...
Odsłon: 189
Lekka sałatka z tuńczykiem to świetna propozycja na lunch, obiad lub kolację....
Odsłon: 179
Mam dla Was dzisiaj pomysł na przepyszną i orzeźwiającą sałatkę, która nada s...
Odsłon: 207
Pyszna i szybka sałatka z pomidorami czerwoną cebulę i żółtym serem posypana...
Odsłon: 269
Pyszne i pożywna sałatka z makaronem, piersią z kurczaka oraz suszonymi pomid...
Odsłon: 189
Lekka sałatka z tuńczykiem to świetna propozycja na lunch, obiad lub kolację....
Odsłon: 179
Mam dla Was dzisiaj pomysł na przepyszną i orzeźwiającą sałatkę, która nada s...
Odsłon: 207
Składniki
Przygotować pieczarkę jak miseczkę. Pozostałe składniki pokroić na niewielką kostkę (ok. 0,5 cm). Wymieszać, dosmaczyć (można każdy składnik umieścić w osobnej misce, aby w każdej porcji było takie samo nadzienie - wtedy należy "dosmaczyć" przy zawijaniu). Pieczarki umieścić na kwadratach folii aluminiowej, nakładać do nich farsz (lub po kolei wszystkie składniki), ewentualnie dosmaczyć ( pamiętać, żeby za dużo nie nakładać (ok. 1 łyżki - inaczej folia pęknie przy zawijaniu). Na wierzch położyć ok. 1/4 łyżeczki masła lub skropić olejem.
Pieczarki z farszem delikatnie opatulić w folię aluminiową. Położyć na kratce średnio rozgrzanego grilla (nie może być ognia, węgielki się tylko żarzą). Piec, obracając wokół osi, ok. 1 godz.
Takim farszem można też naziewać paprykę,
Przepisy Dania główne
Dania główne
Polędwiczki wieprzowe w sosie pieczarkowym
Dania główne
Kieszonki z polędwiczki
Dania główne
Burger Elvisa Presleya
Dania główne
Ryż smażony z marchewką, groszkiem i jajkiem
Polędwiczki wieprzowe w sosie pieczarkowym
Zapraszam na przepis na pyszne i mięciutkie polędwiczki wieprzowe w sosie pie...
Odsłon: 56
Kieszonki z polędwiczki
Delikatne i pyszne mięsko z polędwiczki , upieczone z warzywami , zniewala sm...
Odsłon: 88